- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 16-17г пикльовци
Абе мани, момчетата се оплакват че момичетата курви и ги загубват интерес след 1 седмица, момичетата се оплакват, че момчетата дечковци и търсят 50годишни дядовци, които ги изчукват и ги забравят...
С извинение, ебало си е майката...
Много умно заключение...Първоначално написано от Анонимко
![]()
"Имали ли сте подобни преживявания с такива момчета,с които сте били на една възраст,но те са се държали детски?"
Понякога всички се държим детски!Но не нямала съм такъв!И да момчетата се развиват малко по-късно от момичетата,такава им е природата,но мисля,че не трябва да имаме такова отношение към тях,каквото имат някой тук!Няма перфектни хора все се намира някой друг малък недостатък и това с времето и опознаването!Затова сме два пола,трябва да свикваме с недостаъците на другия пол,нали затова сме създадени да се допълваме!?![]()
Emi ima nai-razli4ni no naistina e o4evadno 4e mom4etata se razvivat kude kude po bavnoo .... izlizala sum ot 14 do 21 god i daaa ima razlika mn qsnoooemi predpo4itam da se dvija s mom4eta koito sa s pone 2 god po golemi ot men pak ne im e do6ul akula ama to na nqkoi hora nikoga ne im idva akula na kolkoto i da sa .. taka 4e bez ot4aqnie
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
a be vie momi4etata se imate za mnoo razvitimislite li 4e na nqkoe mom4e mmu se iska da slu6a ligavi istoriiki i drugi va6i si detski gluposti vie momi4etata ne mojete da se poglednete ot strani mislite se za zrqli no da izliza6 s 18+ godi6en ne te pravi zrqla a "tupa 6matka koqto 6te bude eb*na i izostavena"da si zrqla e mnogo pove4e ot tova da izliza6 s po-golqm da ima6 ukul na po-golqma a povqrvaite momi4eta za vas moje bi ste no ne i za nas i vse pak se privli4ame o t vas nezavisimo ot pri6tevkite vi i ligav6tenite vi no kakto i da e razbrahte me..momi4eta nadcqnqvate se.
Детска е майка ти !Първоначално написано от pristrastenata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не си направих труда да чета темата, само първия пост, и ми стана ясно що за ограничено население от женския пол пишат...17г ПИКЛЬО, все едно аз да кажа нещо такова за 17г момиче - пикла, понеже съм на 18 и 1/2 ....
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Не съм чела всички постове, дано не се повтарям.
От това, което казваш, разбирам, че ти си тази, която не е дораснала, а не тойМомчето е избрало да се бори за любовта си, поради някаква причина е скъсакло с гаджето си, но е разбрало, че иска нея, а не теб. Може би това те наранява.
А ти от твоя страна(ако мога да съдя по подписа ти)имаш приятел от доста време и се занимаваш с "пикльовци", вместо да се радваш на сериозното си гадже. Значи малкият пикльо е достатъчно отговорен и зрял, че да прецени с кого иска да е, а ти ходиш много време с някой, а се занимаваш с други "лапета". Е, кой има проблеми с израстването?
Това, че те е отблъснал, не трябва да те озлобява. Не ти го е казал направо, защото не всички са такива. Може да се е страхувал да не нарани чувствата ти.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Друго си е малката курвичка да се покаже пред приятелките си с 20-21 годишният батко дето има голфара и я вози..Ти си точно от тоя тип тъпи путки. Аз съм на 17 и знам какво искам. Проблем?
Който иска можем да си попишеме
аз пък макар да си имам кола, няма да откажа някоя кака на 25 със С-Класса да ме разтиква из кафетата на София и да ме черпи![]()
кафетата на София? оО че какво им е на кафетата в София?
1.Не съм чел предишните постове.
2.Ти за каква се мислиш?Детски Гъзове?Ммм...това че ви използват заради секса и вие вече все едно сте с два килограма кикирица не значи,че ние сме детски гъзове...Вие просто се мислите за каки.![]()
Incomplete..........
абе примерно говоря бе![]()
айде - в мола![]()
ахам... и да и цоцаш кинтите а?![]()
и да и карам колата![]()
в същност, ако е и руса, 170-5 висока, 45-50кг, 60/90/60, сини очи и красива в лице - ох котееее...
EEEee mran mran 16-17 pikliovci kvi sa tez klasifikacii biva li takoz ne6to.
Az ako pusna tema momi4eta 12-15 pikli vednaga 6e q loknat ili ne6to podobno 6tot si4ki nali4ni moderatori sa moderatirki.
Puu aman ot diskriminaciq
--->po temata tui 4e vii karate s previ6ena skorost po magistralata na jivota ozna4ava li 4e i nii trqbva da naduim gazta o6te v ranna detska vazrast![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Но кой ти го е казвал? Защото, ако са ти го казвали други 14-годишни, знаеш, че те няма как да определят, нали?...Първоначално написано от monityY
![]()
Е не, не може да си на 15 и да си съвсем зрял.Първоначално написано от mid_get
Може да си сравнително зрял за годините си.
Нищо не разбираш, значи!Първоначално написано от Анонимко
Виж сега как става: първо им купуват близалки и тамагочита (вместо да купуват на собствените си деца, да кажем
), чак след това останалото.
Наистина, момичета: това, че на 10-11-годишна възраст ви започва цикълът, ви прави по-отговорни от преди. Някъде тогава ви растат и гърди, и физически ставате с едни гърди пред нас, момчетата. Освен това, наистина в тази възраст сте и по-едри от нас, обикновено, и когато момчетата ви взимат несесерите в даскало, вие ги биете.Но тези неща не ви правят зрели. Съжалявам.
![]()
След това напоследък започвате полов живот на 13-14-годишна възраст. И това не ви прави зрели. Просто дефлорирани. И даже често ви захабява. Обикновено най-интересни са ви най-дивите момчета, зарибявате се, правите с тях каквото правите, после, като ви наранят, казвате, че ВСИЧКИ момчета били еди си какви. Много сте ми смешни.
Много по-мъдро е да казвате, че "все сте попадали на неподходящи", нали така? И след това, когато сте на 16 и имате 26-годишно гадже с кола и собствена квартира, И ТОВА не ви прави зрели. И особено пък умни.
мисля, че на мен лично проблемите ми идват точно от там, че излизам с момчета все на моята възраст или до 2 год по-големи от мен... наскоро взех да осъзнавам, че колкото и пораснали да са момчетата до 20годишна възраст, те все пак си остават незряли.
Какво разбираш под "зрялост"? М? Въпросът ми е и към всички останали...
spored mene ima6 razum na 10 godi6na ama karaiПървоначално написано от monityY
(dostatu4no mi be6e da pro4eta to4no 2 tvoi mneniq, za da go razbera)
otnosno 17 godi6niq "piklio" moje bi ne e iskal da bude sus 17 godi6na pikla i za tva se e vurnal pri biv6ata si priqtelka koqto moje i da e pod 17 primerno ama da ne e pikla
za tva 4e mom4etata sme bili po-tupite su6testva...... MOLQ?! awe ne 4e ne6to ama po4ti si4ki momi4eta koito poznavam sa po-tupi i ot nai-tupiq mi priqtel
suglasen sum 4e ima mnogo mom4eta na 16-17 koito sa jalki i sme6ni, no ne mi se vijda redno da slaga6 si4ki pod ob6t znamenatel.
Мн се дразня от такива изказвания тип "аз познавам всички мом4ета"Те са тъпи ..те са идиоти ....те са простаци...и т.н. Еми ок срещнала си един такъв...двама..ама кво, тва всички ли са ?!?! Недей ги слага под общ знаменател
Пък и мога да ти кажа че познавам мн момчета на моята възраст и те са си супер свестни
Тва че ти имаш лош късмет не значи че всички момчета са такива
![]()
![]()
Да прекръстим темата на Библията на курвите?
Само да кажа, че аз съм на 16:P