- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 16-17г пикльовци
vsi4ko e individualno,ne slagaite vsi4ki pod ob6t znamenatel,za6toto kakto ima mn svestni mom4eta na 16,17 ,taka i ima mn golemi deca na 20,21.....prosto ne6tata sa mn otnositelni i ne budete pristrastni.az imam priqtel na 16,koito oktomvri 6te napravi 17,a az sum na 18 e i???toi e izklu4itelno zemen ,hodim ot godina i ne bih si pomislqla za drugo mom4e,za6toto toi si e nadrasnal vuzrastta.tove,4e vie samite ne ste prejivqli ne6to takova,ne ozna4ava 4e trqbva da izklu4vate tezi vuzmojnosti
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
така е но все пак общо взето като цяло признавам че момчетата узряваме бая по-бавно
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Четейки постовете се убеждавам, че момичетата са наивните и глупавите. Оплакват се, че момчетата на тяхната възраст били дечковци. Добре. Обаче като тръгнете да ми излизате с простотии от сорта "аз съм на 14-17 и моят приятел е на 21+" вече ставате смешни. Наистина ли мислите, че съответните мъже имат някакви други чувства към вас освен желанието да ви изчукат? И след това ми излизат с "ама той ме обича", да-да!!! Да не мислите, че един 21 годишен не може да излъже някаква 15 годишна пикла?! Та то е толкова лесно и просто.
Тъй че, момичета, вие сте наивните с ваште гаджета с по 5 години по-големи от вас, с кола, квартира и прочие.
П.П визирам момичетата <18
о я стига аз пък съм на 20 и досега не съм излизал с момиче по-малко от мен заради секса. това че ти го правиш не означава че и при другите е така
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
не,аз съм далеч от мисълтта,че всички на тази възраст се държат по този начин.разбира се,че има изключения.А всъщност цялата история е доста по-дълга и заплетена,просто тва го дадох като пример,а не за да разисквате защо се е върнал при приятелката си и т.н.Просто аз съм останала с впечатление,че и те не знаят какво искат,тва са си мои наблюдения де.
1. Колкото момичетата знаят какво искат, толкова и момчетата.
2. Голям пример си дала, Пристрастена, няма що.МНОГО ясно, че повечето хора не са много откровени. Това не е нито само при момчетата, нито само при 16-17-годишните. Огледай се.
за момичетата които се е.ете със по-големи и започвате сексуален живот на по 12-13 год. - не сте по-зрели от момчетата ,напротив момчетата са по-зрели от вас.Това ,че не уважавате чувствата на момчетата и не цените другия пол повече от себе си не ви прави по-висши същества.Много от момчетата са срамежливи и сдухани ,но само когато говорят с момичета ,защото момичетата значат много за тях и се страхуват да не развалят момента.
Вие момичетата явно никога няма да достигнете такова ниво...
E vie momi4eta kfo si mislite ? 4e na nas mom4eta ne nie e po hubavo s nqkoq 21-22 godi6na kaka otkolkoto s 16-17 godi6na pikla? Jestoko se lyjete..
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от alexxgold
напълно съм съгласна с теб
A qui
+1Първоначално написано от Анонимко
Плюс единичка и на алексголд
ако постовете на момичетата, които излизат с по-големи момчета, значеха, че те са тъпи, момчетата просто нямаше да се засягат...
аз не си избирам момчетата, с които да излизам по възрастта, но приемете, че това е истина - излизала съм с момчета и на моята възраст, и по-големи, и по-малки. честно казано ако когато започнах да ходя по срещи знаех нещата, които сега знам, поне до 20 годишна възраст нямаше да излизам с никого. съвсем отговорно го заявявам! просто до една определена възраст момчетата, колкото и да са интелигентни, не са узрели.. не го приемайте толкова лично, това е природа, никой не иска да ви засегне. разбира се, хората се развиват различно, но за възрастта, на която са повечето потребители в тоя форум, наистина може да се каже, че не могат да имат сериозна връзка - просто не знаят какво искат, а момичетата търсят именно това - сериозно отношение и отговорност (не визирам пари).
Първоначално написано от monityY
Брей май си много горда с това ... много жалко , че 1 тъпо момче, като мен ти казва : "Пиши на български " . Хмм и какво като си на 14 , а си зряла ... то това е опасно за тебе... не за мен ... ако се чудиш кое му е опасното , пиши 1 ЛС и ще ти кажа..
Първоначално написано от Анонимко
Хмм тогава защо в повечето връзки , момичетата късат ... сигурно , защото искат дълга връзка или ... Ако ми кажеш момиче , което знае какво иска и го показва... ще се радвам да се запозная с нея...
И к'во.. ? Мислиш, че повечето 16-17 годишни са пикльовци? Хмм.. Защо ли? Мога да ти кажа, че жестоко се лъжеш! Т'ва, че си попадала на определен брой такива момчета ( 'щото се пак ги има ), не означава, че всички са такива! Защо повечето момичета, винаги слагат момчетата под общ знаменател? Вижте се първо вас, бе.. и тогава чак говорете за другите! Много ви се дразня на този тип момичета ей! Вече като ходите с 20-21 годишни и к'во? Мислите се за голямата работа? Колата, парите, ала бала? Защо повечето момичета го гледат т'ва? Както и да е.. ае, че взех да се отклонявам от темата и да се дразня.. ае пийс!Първоначално написано от pristrastenata
~!1912!~
Първоначално написано от class
ima mn takiva momi4eta i az sum gorada 4e sum edna ot tqx![]()
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
ай спри да ръсиш глупости,че вече много ме нервишПървоначално написано от just_a_temptation
шо бе добър коментар си е. ако не знаеш това нешо расте а размера има значение![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Най-доброто изказване в темата! Точно това мислех да напиша и аз, но ти ме изпревари... Иначе евала, че го каза, въпреки, че си момиче!![]()
class, ами само прочети темите из форума и виж колко момичета има, които искат приятелите им да им обръщат повече внимание или които изобщо пишат, че са нещастни в любовта... мисля, че е по-често явлението момче да зареже момиче - рядко съм чувала за момчета, които са самоубиват заради момичета... което искам да кажа е, че като едно момиче се влюби (не всички!) очаква сериозно отношение и едва ли не си представя вече сватбата им. при момчетата изобщо не е така.
Но и друго си е да си КУРВА.Първоначално написано от just_a_temptation
![]()
Първоначално написано от Анонимко
А ти прочети и виж колко от тези момичета са над 15 години ... Не е ли малко нагло 15 годишна пикла да се мисли за нещо повече от 15 годишно момче? А аз мога да ти кажа , че в момента или по-точно преди 2 седмици , аз щях да скоча или имах такива помисли и то заради момиче... Просто защото тя беше и сега е Любовта на моя живот... знам какво представлявах преди 2-3 години и знам какво съм сега , когато се водя пълнолетен...
q se mahai kiflooooooooooooooo umna li si kwa si ? shto mislish che se e subral s starata ? moje bi shoto si tupa i/ili grozna ?
Просто момчетата над 21 лъжат по-добре от нас 17 годишните.![]()
![]()