.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Guest
    О, и аз съм се убедила,че 16-17 год. са пиклъовци! То от тях само простотии можеш да чуеш, и свестните са 1 на 1000 000! Сигурное от развитието!

da, mn 4esto sre6tam podobni mom4eta, no za 6tastie ne se e slu4valo da si haresvam nqkakuv takuv
    SMILE FOR ME NOW

Град
    The endless river
    оуу колко мъдри "жени" имало тука [-o< Всички знаем,че си падате бо батковци.......все пак още към 12 почвате с Активния си сексуален живот.Честно казано мисля,че много от вас страдат от комплекса,че са вече Жени което е една дълбока заблуда.Един съвет-тъпака си е такъв и на 10 и на 50 години възрастта не е най-определяща за интелекта особено когато е мината една граница от 16 години,защото все пак не може да се очаква някой на 13 да не е дечко.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Guest
    бе пинк флойд, вземи моля ти се направи разлика между 3 понятия - умен, интелигентен и зрял!!!

KURorta
    Guest
    И що момчетата се държат незряло,щото ви наебават и ви зарязват и за тях сте просто една бройка за тфа нали,а къф нещастник тряа да си за да си на 24 примерно и да ходиш с некфа пикла на 14-15 дето има домашни за утре.

abe da ti kaja,4e ima i 30-godi6ni piklovci,a pak ima i mom4eta na po 16-17,koito sa mn po golemi za vazrastta si..pri seki e razli4no....

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    По темата ще кажа само - Не питай старило, а патило.. Опита, мъдростта и развитието на интелекта не са строго установени от възрастовите граници. Това, че си попаднала на 17-годишен пикльо, не значи че всички са такива. Познавам хора, които на 15 успяват да впечатлят с всичките си добри качества, познавам и такива, които и на 30 са пълни пикльовци.
    Аз не е водя по предразсъдъците, които авторката показа.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    А, бе да ти кажа тия на 50-60 години са много зрели. Що не излизаш с тях? Те ще са ти баш на акъла. Мани ги тия на 21 те са деца още.

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от KURorta
    а къф нещастник тряа да си за да си на 24 примерно и да ходиш с некфа пикла на 14-15 дето има домашни за утре.
    голям!
    mngoooOooo golqm

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PINK_FLoyD
    оуу колко мъдри "жени" имало тука [-o< Всички знаем,че си падате бо батковци.......все пак още към 12 почвате с Активния си сексуален живот.Честно казано мисля,че много от вас страдат от комплекса,че са вече Жени което е една дълбока заблуда.Един съвет-тъпака си е такъв и на 10 и на 50 години възрастта не е най-определяща за интелекта особено когато е мината една граница от 16 години,защото все пак не може да се очаква някой на 13 да не е дечко.
    напълно правилно
    =D>

Това беше добро
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

KURorta
    Guest
    Кур за куро,и 2 за сички тапаци и тапачки дето не знаят кфо искат

KURorta
    Guest
    ХАХАХххахахаахххаахахаХХХ ААХАХХА кфа е тая система бе,аз пишем КЮРО тея ми го пребравят на "мъжки полов орган" я се стегнете бе,кфи пиклиовци кфи посерковци,кой е*е си еб*е кой не не е магнат тфа е кфа е тая любов бе,тука в България нз що хората имат лошия навик,като се забиеш с някоя/някой най-обикновената симпатия и веднага му казваш обичам те,и нормално след некфо време си омръзвате и ЧАО,ама понеже узрелите 14 годишни жени повтарят "обичам те" и некфи такива за тфа от големи очаквания си остават с гол мъжки полов орган ххаахаха в ръка накрая и сички сте със разбити сърца после еми нормално като се правите на големи,как мислите че некой на над 20 години ще излиза с вас(14-15)годишни за да ви обича...са че ви кажем истината искат да ви ебат и да ви зарежат ама вие сте прекалено зрели и опитни за да го видите тфа,аре че написах цело стихотворение и ми свърши айряна и са нема с кфо да жулим ракия лека нощ

Tva vseki goznae che momchetata se razvivat po-bavno prosto izlziai s po-golemi ne se zanimavai s vrasnicite si shtom ne sa ti na akula.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си