Цитирай Първоначално написано от monityY
.. аз например съм на 14 а мн хора ми казват 4е иам разум като на 18 годи6на
Но кой ти го е казвал? Защото, ако са ти го казвали други 14-годишни, знаеш, че те няма как да определят, нали?...
Цитирай Първоначално написано от mid_get
... Може да си на 15 и да си съвсем зрял и точен човек, може да си на 25 и да си лигльо/лигла с детски акъл и разбирания.
Е не, не може да си на 15 и да си съвсем зрял. Може да си сравнително зрял за годините си.
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
... момичетата се оплакват, че момчетата дечковци и търсят 50годишни дядовци, които ги изчукват и ги забравят...
С извинение, ебало си е майката...
Нищо не разбираш, значи! Виж сега как става: първо им купуват близалки и тамагочита (вместо да купуват на собствените си деца, да кажем ), чак след това останалото.
Наистина, момичета: това, че на 10-11-годишна възраст ви започва цикълът, ви прави по-отговорни от преди. Някъде тогава ви растат и гърди, и физически ставате с едни гърди пред нас, момчетата. Освен това, наистина в тази възраст сте и по-едри от нас, обикновено, и когато момчетата ви взимат несесерите в даскало, вие ги биете. Но тези неща не ви правят зрели. Съжалявам.
След това напоследък започвате полов живот на 13-14-годишна възраст. И това не ви прави зрели. Просто дефлорирани. И даже често ви захабява. Обикновено най-интересни са ви най-дивите момчета, зарибявате се, правите с тях каквото правите, после, като ви наранят, казвате, че ВСИЧКИ момчета били еди си какви. Много сте ми смешни.
Много по-мъдро е да казвате, че "все сте попадали на неподходящи", нали така? И след това, когато сте на 16 и имате 26-годишно гадже с кола и собствена квартира, И ТОВА не ви прави зрели. И особено пък умни.