.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Град
    In the corner of my mind ...

за къната..

Абе знаете ли за колко време горе-долу пада къната?Аз се къносах черна преди 2 седмици и забелязвам, че цветът вече почва да се губи..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

хм апък аз съм чувала че издържа много.абе за косата незнам ама аз си къносах ръцете и вече втори месец няма оттърване
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    хм апък аз съм чувала че издържа много.абе за косата незнам ама аз си къносах ръцете и вече втори месец няма оттърване
    Кфо си праила бе?

Цитирай Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
    Кфо си праила бе?
    ам бех на сватба.бтв на турска сватба щот съм тр и то всъщност е вечер преди сватбата къносват булката...ай мн зех да са обеснявам

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Кфо си праила бе?
    ам бех на сватба.бтв на турска сватба щот съм тр и то всъщност е вечер преди сватбата къносват булката...ай мн зех да са обеснявам

и ти взе че си намаза ръцете ли дано нямаш много косми там

Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Кфо си праила бе?

не нямам спокс ама то аз да не би да съм искала те мажат насила абе жсъщност мн му са кефя

Град
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Кфо си праила бе?

predi se kanosvah 4erna i pada6e byrzo posledniq pyt mn trudno i predstavi si kakaf tormoz be6e ot 4erna da q pravq rusa 2 sedmici tretirane
    born in love mene mn me kefi urisuvani ryce s kana naprao poludqvam vednyj v edno predavane davaha

im back for my crown... bitches$ss bow down

яко е ама аз исках да кажа дланите не целите ръце ина4е и целите ръце съм си къносвала

Град
    яко е ама аз исках да кажа дланите не целите ръце ина4е и целите ръце съм си къносвала
    Кво правиш ти с тая къна бе..

Повече от фен Аватара на nellllly
    зависи и от къната.. цвета на индийската къна се измива по-бавно.. иначе си къносвам косата вече 2-ри път (не с индийска къна) и ми държи около 3-4 седмици без да се отмие.
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    колко добре ще хване и след колко време ще почне да пада зависи от косъма
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    Моята от май месец не се е измила още,а колко кафеви мацах отгоре...

Град
    E явно наистина зависи от косъма.. Моята къна май няма да се задържи повече от месец..

Цитирай Първоначално написано от just_a_temptation
    predi se kanosvah 4erna i pada6e byrzo posledniq pyt mn trudno i predstavi si kakaf tormoz be6e ot 4erna da q pravq rusa 2 sedmici tretirane
    born in love mene mn me kefi urisuvani ryce s kana naprao poludqvam vednyj v edno predavane davaha
    az ve4e okolo 9-10 meseca se kunosvam 4erna(estestveniq cvqt na kosata mi e kestenqv) i to daje se otmiva ami prosto izrastva i korenite stavat po-svetli za tova gore-dolu sled okolo mesec i polovina q tretiram otnovo.

Btw kanata mi e"afrodita",a ne indiiska

Guest
    Честно да ти кажа къната не пада бързо, може и години да минат, докато падне, дори май трябва да ти израсте косата, за да се каже че вече нямаш къна. Не може примерно след няколко седмици къносана коса да я боядисаш. Повярвай ми- ефектът й е по-дълготраен, отколкото очакваш!

Майка се къносва от доста време и като гледам пада доста бързо къната.И то не изведнъж, а постепено и остават някви остатъци.А пък аз тъкмо се чудих понеже досега съм се боядисвала само веднъж и то преди 2-3 години, а сега искам да се къносам и да се направия с по-светла къна.Аз съм със светло кестенява коса, но иска да си направя още по светла, но не искам да си правя експерименти.Някои ако е пробвал да пише...

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Майка се къносва от доста време и като гледам пада доста бързо къната.И то не изведнъж, а постепено и остават някви остатъци.А пък аз тъкмо се чудих понеже досега съм се боядисвала само веднъж и то преди 2-3 години, а сега искам да се къносам и да се направия с по-светла къна.Аз съм със светло кестенява коса, но иска да си направя още по светла, но не искам да си правя експерименти.Някои ако е пробвал да пише...
    rusa li iska6???

Ами не точно руса малко по тъмно...

da ti kaja 4esno ne mi se vqrva s kana da posvetlee mn mn,za6to ne opita6 s boq?

Ами хич не ми се иска да си горя косата...Но може и да пробвам.

miii vqrno e 4e se izdo6tava,no ako ne si q q boqdisvala do sega mislq 4e nqma da stane ni6to

Btw min god si boqdisah kosata 4 puti za 5 dni,4udq se kak ne ostava v rucete mi,ama tfa sa podrobnosti Ina4e ne be6e mn zle

Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    Btw min god si boqdisah kosata 4 puti za 5 dni,4udq se kak ne ostava v rucete mi,ama tfa sa podrobnosti Ina4e ne be6e mn zle
    tva si e 4isto iztezanie za kosata...4 pati za 5 dni...kvo prai6 ti be???

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    tva si e 4isto iztezanie za kosata...4 pati za 5 dni...kvo prai6 ti be???
    miii korenite mi bqha rusi....i nqma da hodq taka,kfo da se pravi... :/

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    А пък аз тъкмо се чудих понеже досега съм се боядисвала само веднъж и то преди 2-3 години, а сега искам да се къносам и да се направия с по-светла къна.Аз съм със светло кестенява коса, но иска да си направя още по светла, но не искам да си правя експерименти.Някои ако е пробвал да пише...
    Хах не става, от опит ти го казвам И аз бях светло кестенява, имах и руси кичури и от мерак да си изсветля косата се наклепах с къна Афродита-златно русо. След 1вия път нищо не стана, след 2рия косата ами беше червеникава, а русите кичури-оранжави. Ама честно казано на мен ми харесваше и се направих още 2 пъти, но косата ми все потъмняваше и затова се отказах....Сега ще чакам многоо дълго време да падне къната и да се изруся
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си