.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

ужасяващи косми

зна4и се6тате ли се на мом4етата как са им бакенбарди ли как се казваха там при ушите .. е аз сам момиче и също имам огромни и малко по надоле вече към бузата имам като мъх ама то напрао са си големи косми и се виждат момичета вие имате ли и няма май как да ги махна

Град
    Plovdiv
    няма да се плашиш най-вероятно имаш някакви хормонални нарушения, които са напълно нормални за пубертета...най-добре се консултирай с личния лекар, той ще ти назначи изследвания и лекарства...аз също имах проблем с хормоните, но пих там някакви лекарства и всичко е наред сега...

ако не се забелязват много е ги мисли,но ако те тормозят отиди на козметичка и я питай какво да направиш!!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    изруси ги

[quote="merilin_"]няма да се плашиш най-вероятно имаш някакви хормонални нарушения, които са напълно нормални за пубертета...най-добре се консултирай с личния лекар, той ще ти назначи изследвания и лекарства...[quote]

s kola maska idi na kozmetik

im back for my crown... bitches$ss bow down

Град
    Plovdiv
    не ги барай с кола маска... аз също имах, но от хапчетата им се спря разтежа и сами опадаха... един път махнеш ли ги, после абсурд...най-добре иди на лекар

Говори с личния си лекар.Той ще ти изпише хапчета и всичко ще се оправи,не се притеснявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си