Бели пъпчици по пениса или "Pearly Penile Papules"
Здравеите,
правя тази тема защото видях че много момчета имат тези бели пъпчици по пениса си.Първо искам да кажа че те са АБСОЛЮТНО безвредни и не се предават и не може да се заразиш от тях по никакъв начин - всъщност никои не знае защо се поевяват.Оказва се обаче че тези пъпчици са 2 абсолютно различни (да ги наречем) болести. Когато пъпчиците са по главичката това е "Pearly Penile Papules"
ОБАЧЕ !!! Ако пъпките са само по ствола на пениса и скротома това е "Sebaceous Prominence".
Официално се води че няма лекарство срещу "Pearly Penile Papules"(за Sebaceous Prominence също няма лекарство. По форуми гледах някои ги мажели с ОXY и им минавало и тем подобни , но не знам) , но намерих саит в които един пич описва как се е отървал от въпросните Pearly Penile Papules със проста лазерна козметична операция. Ето ви линк на саита на въпросния пич и надявам се че съм помогнал с нещо:
хттп://номорепапулес.ком - съжалявам че линка е на кирилица но колкото пъти се опитах да сложа линк на латиница все ми казваще че линкове не можело да се слагат .... Затова просто препишете линка с латински букви и готово ...