.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    mi az
    Guest

плс помощ че нз вече ко да правя

здравеите на всички Та значи моят проблем е следния:ходех с 1 момче от драд близък до моя и всичко си беше точно,но замина за морето за 1 месец близо,нито ми зжанеше нито ничо беше с др карта и по скупе се репчеше и аз приех че всичко е сваршило,но сега се вурна и ме покани на дискотека там,попитаме дали ще отида за да знае дали и тои да ходи? И съм мн объркана дали иска пак да стане нечо или си играе с мен. Плс дайте ми съвт ко да правя [-o<

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, играе си с теб..
    Бил е много време на морето, зарибявал се е с разни мацки, забивал се е сигурно с тях и кой знае още какви неща ...
    Тогава ти не си му била нужна, не си му била интересна и затова се е държал така и не е поддържал никакъв контакт с теб.
    Сега вече си е у дома, ти си най-хубавото момиче според него в града(или съседният град)и затова иска отново да те има..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Да, играе си с теб..
    Бил е много време на морето, зарибявал се е с разни мацки, забивал се е сигурно с тях и кой знае още какви неща ...
    Тогава ти не си му била нужна, не си му била интересна и затова се е държал така и не е поддържал никакъв контакт с теб.
    Сега вече си е у дома, ти си най-хубавото момиче според него в града(или съседният град)и затова иска отново да те има..
    Съгласна съм с мнението на miloto_girl-4e. Ако не искаш нищо сериозно не пречи и ти да си играеш с него щом ти е приятен. Ако си настроена за сериозна връзка, за която той очевидно не е... по-добре се откажи от него за да не бъдеш неприятно изненадана.

Град
    L.A. \ Moscow
    не се занимавай с него, просто му се е приискало още и мисли че си лесна! тегли му шута и не го допускай вече в живота си
    Raise your fist!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Отсвири го Ти да не си детска играчка - винаги на разположение

Цитирай Първоначално написано от mid_get

мхм....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    не се занимавай с него, просто му се е приискало още и мисли че си лесна! тегли му шута и не го допускай вече в живота си
    ~!1912!~

Точно така!

govori s nego i si izqsnete ne6tata za6toto ne moje ve4no da si igrae s teb i da te misli za mn lesna

Има нещо такова.
    Поне да ти беше обяснил, а той си е казал, че може да те пренебрегне да те остави в невидение и като се прибере пак да си е с теб.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си