- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- плс помощ че нз вече ко да правя
здравеите на всичкиТа значи моят проблем е следния:ходех с 1 момче от драд близък до моя и всичко си беше точно,но замина за морето за 1 месец близо,нито ми зжанеше нито ничо беше с др карта и по скупе се репчеше и аз приех че всичко е сваршило,но сега се вурна и ме покани на дискотека там,попитаме дали ще отида за да знае дали и тои да ходи? И съм мн объркана дали иска пак да стане нечо или си играе с мен.
Плс дайте ми съвт ко да правя [-o<
Да, играе си с теб..
Бил е много време на морето, зарибявал се е с разни мацки, забивал се е сигурно с тях и кой знае още какви неща ...
Тогава ти не си му била нужна, не си му била интересна и затова се е държал така и не е поддържал никакъв контакт с теб.
Сега вече си е у дома, ти си най-хубавото момиче според него в града(или съседният град)и затова иска отново да те има..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Съгласна съм с мнението на miloto_girl-4e. Ако не искаш нищо сериозно не пречи и ти да си играеш с него щом ти е приятен. Ако си настроена за сериозна връзка, за която той очевидно не е... по-добре се откажи от него за да не бъдеш неприятно изненадана.Първоначално написано от miloto_girl-4e
не се занимавай с него, просто му се е приискало още и мисли че си лесна! тегли му шута и не го допускай вече в живота си![]()
Raise your fist!
Отсвири гоТи да не си детска играчка - винаги на разположение
![]()
Първоначално написано от mid_get
мхм....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Точно така!Първоначално написано от mid_get
govori s nego i si izqsnete ne6tata za6toto ne moje ve4no da si igrae s teb i da te misli za mn lesna
![]()
Има нещо такова.Първоначално написано от mid_get
Поне да ти беше обяснил, а той си е казал, че може да те пренебрегне да те остави в невидение и като се прибере пак да си е с теб.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.