- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Петна от ръжда:-(!
Незнам дали темата е за тук,но все пак ще я пусна.Ако някой знае как се махат петна от ръжда от дреха/по-точно бяла блузка/ да каже,4е си съсипах най-хубавата блуза!МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Имаше някаква реклама на прах, които уж помагал за петна от ръжда, но кой беше и въобще колко е вярно не знам...![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
еми аз знам че може да се изчисти с препарат за чиний (ТЕСТ и подобни)
Пробвай със vanish не съм сигорна дали става за ръжда обаче майка ми го ползва за сякакви петна та може да помогне. Успех![]()
Я виж товаПетната от ръжда са много упорити – те трябва да се намокрят с лимонов сок и да се държат върху пара. Стари петна се потапят в кипящ лимонов сок. Ако се е получило върху цветна памучна материя – трябва точно на петното да намажете силен разтвор от лимонтозу. Върху коприна петното се намокря със силен оцет, поръсва се с пепел от пура, после се изпира със сапунен спирт. Върху бяла материя ръждивите петна се премахват, като се покрият с резенче лимон, обвито в марля, а отгоре се притиска с марля с топла ютия.
Благодаря за отговорите!Ще пробвам със всички и ще ви кажа кой е помогнал!Хайде аз отивам да си спасявам блузката!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
az imam petna ot ryjda samo 4e na kafqv pantalon. kak moga da gi premaxna?
Теста наистина помага,а това Вениш за нищо не струва.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.