- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!
Другари, обръщам се към вас с молба за помощ *хлип*. Моето скъпо Дневниче категорично отказа да ми говори *хлип хлип* и ми забрани да пиша в него *подсмрък*, откакто се опитах да му сложа розово катинарче във формата на сърце. От 12 минути, 43 секунди и 3 стотни не съм писал нищо в Дневничето си и вече не издържам. Отчаян съм и имам нужда от съвет. Блягодаря ви предварително!
ПС: Ужасно е! Вече станаха 13 минути, 7 секунди и 22 стотни.
Нях нях нях нях нях!
po4vam da te uvajavam malko po malko prosto si zemi novo koeto da se saglasi s rozovoto katinar4e...
нещо не си ми ясен ти! откачаш ли????
Raise your fist!
Ще ти подаря моето, не плачкай мойто дите![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Ima neshto neredno v tiq dnevnicheta!!! TVA E DELO NA VOENNITE OT MENE DA GO ZNAESH. I moq neshto veche ne mi dava da pisha v nego. Ne sam pisal ot 6 minuti 26 sekundi i 35 stotni! ;(
Супер. Бих се съгласил, но не искам да изгубя колекцията си от хербаризирани пиявици, която имам между страниците на Дневничето.Първоначално написано от sladko_dete
Нях нях нях нях нях!
другарю кви са тия розави катинарчета бе ти мъж ли си?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
moje da e gei...ili pak dnevni4eto muПървоначално написано от tuzaro
Розовите катинарчета във форма на сърце са унисекс... Поне така ми казаха в магазина.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Нях нях нях нях нях!
Vyv koj magazin? Ako e toq na ygula na bloka - NE IM VQRVAI. Myja na prodavachkata e voenen!
Жалък подражател, ти само искаш да приличаш на Актрис, но всички знаем, че си твърде глупав, за да можеш да пишеш.Първоначално написано от OnFire
Ti nishto ne razbirash za tva si mylchi. Kopelence.Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Как да намеря ъгъла, когато светът е толкова ТЪП?Първоначално написано от OnFire
пак аз знам че само педали и момичета ги използват...Първоначално написано от Актрис х.Х
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Леле...това е супер яко...ха, сигурно по страниците има кръв...Първоначално написано от Актрис х.Х
И аз откачих, ама се впечатлих от колекционерските идеи на цитирам "другаря"
![]()
Няма нужда да се карате заради мен. Знам че съм неустоим, но ще спечели този от вас, който има по-големи цици. \Първоначално написано от OnFire
/
Нях нях нях нях нях!
znaeh si 4e si geiПървоначално написано от Актрис х.Х
![]()
Не се надявай. Няма да ти пусна освен ако не си богат.Първоначално написано от Nice Angel
Нях нях нях нях нях!
Йей. Организирай бой с цици. Да си бият шамари с тях.Първоначално написано от Актрис х.Х
Помогнаха ли ти бе чадо!?![]()
Light The Universe
sajalqvam 4e 6te te razo4arovam no az sam momi4eПървоначално написано от Актрис х.Х
![]()
![]()
![]()
Е богата ли си? Тва е важното, ма.Първоначално написано от Nice Angel
Нях нях нях нях нях!
bogata li ?! ne to4no no i da bqh nqma6e da ti pusnaПървоначално написано от Актрис х.Х