- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!
Жалко... поне можеше да те причакам и да те ограбя.Първоначално написано от Nice Angel
Нях нях нях нях нях!
jalko ako bqh 6te6e da te e mn qd 4e neznae6 kade jiveq i 6te6e da si lepne6 si4kite piqvici ot dnevni4eto ta da umre6 ot zaguba na kravПървоначално написано от Актрис х.Х
Тя е хитра и справедлива кучка и няма да ти пусне! Страдай! Не, ти й пусни... една тухла. Ще спасим света от един идиот. Йей.
jalko ako bqh 6te6e da te e mn qd 4e neznae6 kade jiveq i 6te6e da si lepne6 si4kite piqvici ot dnevni4eto ta da umre6 ot zaguba na krav[/quote:1a3dd43e0d]Първоначално написано от Nice Angel
Почти прозвуча като затапване. И почти беше смешно, ако не знаехме, че живееш именно в отделението за бавно развиващи се.
Wooohoo!
Nice angel е идиот. \/
Нях нях нях нях нях!
Като се замисля... това е една добра поука, която всеки може да си извди от тази тема.Първоначално написано от Актрис х.Х
Нях нях нях нях нях!
<------------ tva e za teb mili4kaПървоначално написано от Актрис х.Х
i az ne sam bavno razviv6ta se aktris o6te ne e razbrala 4e sam momi4e a ve4e go kazah /pi6a te v j.rod da ne te obida nali si gei/
Всъщност... обиди ме... Това, което написа беше много обидно и се чувствам обиден.Първоначално написано от Nice Angel
Нях нях нях нях нях!
...така ли? Колко време ще ти е нужно да се научиш да пишеш?Първоначално написано от Nice Angel
ne e vajno kak pi6e6 a kakvo pi6e6Първоначално написано от muhlqsal 4orap
no uvi glupavi hora kato vas ne mogat da razberat umni hora kato men
![]()
т.11
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.