- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджета и саитове за запознанства,проверка на чувствата...?
Бързо се продаде!Първоначално написано от w0sh
Е, като нямаш желание, защо ще се мъчиш?
![]()
ем кво да направа че сички ме копират....Първоначално написано от AFT
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
От добра воля да те приобщя към нас дебилите...Първоначално написано от AFT
Първоначално написано от tuzaro
Горкият!
w0sh, аз съм си дебил вече, но благодаря за предложението.![]()
Аз представлявам 4-тото измерение на думата дебил...
аз пак не зацепих кои знаеш ама както и да е явно нямаш голямо желание да ми кажеш... пък кат гледам си враждебно настроена и към мене и към woshПървоначално написано от AFT
Първоначално написано от w0sh
Шшшшт! Някой ще те чуе!
![]()
едит:
tuzaro, сигурно много страдаш.Спокойно, аз съм враждебна към всичко.
![]()
[quote="AFT"]И още по-добреПървоначално написано от w0sh
ми аз не съм свикнал за тва страдам и утре ше пусна сериозна тема да ми помогне форумаПървоначално написано от AFT
Излива си душата пред вас как няма да страда...
То, вече е "утре". И за какво ще ми помага форума? Аз нямам проблеми.Първоначално написано от tuzaro
Но май ти имаш?
Момиче ти на сериозно ли ни взимаш вече почвам да се притеснявам...Първоначално написано от AFT
ми точно тва казах аз имам проблем че не съм свикнал да страдам сяка вечер развеселявам хората и не ме харесват послеПървоначално написано от AFT
![]()
Спи ми се и нещо не прочетох както трябва горния ти пост. Както и да е.Първоначално написано от tuzaro
w0sh , хъх, ама трябваше ли да го взимам на сериозно? Ъ, ми, карай - другия път.
Ne ako imashe toi bi mi kazal "Ole zapoznah se s edna ot edinkade si" i shte pochne da mi razkazva no nqma da byde tolkova ocharovan taka che nqma da iskam da pogledna narushvam mu prostranstvoto a to si e negovo lichno
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
тука кво стана нещо не ти разбрах поста обясни ми че съм прозПървоначално написано от BuHa|'u_InLovE
Тя говори по темата, а ние - не.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Mersi che mu obesni vmesto meneПървоначално написано от AFT
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP