.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    neznam kakkkkkkkkkkkkkkkk
    Guest

Как да ми обърне внимание?

tapo ama si 4atq s neq 1 sedmica i iz4erpah temite koito se se6tam daite nqkvi idei ?!?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

pitaj q da izlezete na kafe.

ludlisam
    Guest
    am nz kvo da i kaja kat izlezem na kafe ;] smisal v momenta se se6tam za 2 -3 ne6ta ama kat se iz4erpq daite nekfi idei ne6to da i govoriq

emi to shte ti dojde otvatre. prosto spored tova kade otidete shte se zagledash po nqkoj minuvach i shte iztursish neshto. prosto improviziraj.

Guest
    ami ako ne mi doide ni6to na akyla ? ;] ko da praq

shte chakash tq da izmisli nqkoq tema. shte si rovish v nosa. a moje da gledash i nqkade prez prozoreca i na neq shte i stane typo i se shte kaje nqkoq tema..

ludlisam
    Guest
    pi4 ne 4e ne6to ama ne si rovq v nosa i ne obi4am da zqpam prez jama
    ami ako sam vynka na kafe i nqma prozorec? ;] ko da praq kaji 4estno daite nqkvi temi za razgovor a ne bydi sebe si az drug nemoga da byda i takiva raboti ;] daite primeri pls! ;]

Цитирай Първоначално написано от ludlisam
    pi4 ne 4e ne6to ama ne si rovq v nosa i ne obi4am da zqpam prez jama
    ami ako sam vynka na kafe i nqma prozorec? ;] ko da praq kaji 4estno daite nqkvi temi za razgovor a ne bydi sebe si az drug nemoga da byda i takiva raboti ;] daite primeri pls! ;]
    ako ste navunka pochvash da i govorish kolko hubavo bilo vremeto i kak si chul po novinite che sled 2 dni shte vali mnogo.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ауе, какво толкова си се запритеснявал, бе?! Ти мъж ли си или....? Ние не познаваме момичето, как да ти предложим теми?!? Казваш нещо, по-възможност смислено, тя отговаря, ето ти тема... Разговорът все ще се завърти, споко. И успех!

щом си изчерпил темите с нея...само за 1 седмица...значи не сте 1 за друг...
    нямам повод да сънувам....

Цитирай Първоначално написано от just_a_temptation
    GOVORI I ZA ANALEN
    Нещо май си загоряла
    BMW and House muZik!

Град
    nqkade tam

Re: Kak da q nakaram da mi obyrne vnimanie i da me haresa?

Цитирай Първоначално написано от neznam kakkkkkkkkkkkkkkkk
    tapo ama si 4atq s neq 1 sedmica i iz4erpah temite koito se se6tam daite nqkvi idei ?!?
    6e si sedne6 na duparata i 6e izmisli6
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Razpitvai q za kvoto se seti6 ili i razkaji ne6to int za sebe si a v kraen slu4ai mlukva6 i 4aka6 tq da podhvane nqkva tema, Moje da i razkaje6 kvo si pravil prez denq ili ne6to takova de da zn
    !!! I don't give a fuck !!!

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от OnFire
    pitaj q da izlezete na kafe.
    of tva men me pitaha na 1viq razg mi govorete si za tva kak ste izkarali denq ili ne6to takova ma da ne oteg4itelno ses se
    .!.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Dr_House
    Говори и глупости баце .. глей са не свързани та да може да я раззсмееш .. момичетата обичат Глупостите ...
    koi pa ti kaza 44e si4ki gi kefi tva az takia gi blokvam..moje da q razmee ma ne i da se prai na oligofrem za da go postigne
    .!.

Град
    The endless river
    говори и простотии........ама наистина големи глупости както вече написаха.Даже и пращай некви смешни работи по скайпа......независимо дали ще е песен,текст,клипче нещо такова.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми