- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ми обърне внимание?
tapo ama si 4atq s neq 1 sedmica i iz4erpah temite koito se se6tam daite nqkvi idei ?!?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
am nz kvo da i kaja kat izlezem na kafe ;] smisal v momenta se se6tam za 2 -3 ne6ta ama kat se iz4erpq daite nekfi idei ne6to da i govoriq
emi to shte ti dojde otvatre. prosto spored tova kade otidete shte se zagledash po nqkoj minuvach i shte iztursish neshto. prosto improviziraj.
ami ako ne mi doide ni6to na akyla ? ;] ko da praq
shte chakash tq da izmisli nqkoq tema. shte si rovish v nosa. a moje da gledash i nqkade prez prozoreca i na neq shte i stane typo i se shte kaje nqkoq tema..
pi4 ne 4e ne6to ama ne si rovq v nosa i ne obi4am da zqpam prez jama
ami ako sam vynka na kafe i nqma prozorec? ;] ko da praq kaji 4estno daite nqkvi temi za razgovor a ne bydi sebe si az drug nemoga da byda i takiva raboti ;] daite primeri pls! ;]
ako ste navunka pochvash da i govorish kolko hubavo bilo vremeto i kak si chul po novinite che sled 2 dni shte vali mnogo.Първоначално написано от ludlisam
Ауе, какво толкова си се запритеснявал, бе?! Ти мъж ли си или....?Ние не познаваме момичето, как да ти предложим теми?!? Казваш нещо, по-възможност смислено, тя отговаря, ето ти тема... Разговорът все ще се завърти, споко. И успех!
щом си изчерпил темите с нея...само за 1 седмица...значи не сте 1 за друг...
нямам повод да сънувам....
Нещо май си загорялаПървоначално написано от just_a_temptation
![]()
BMW and House muZik!
6e si sedne6 na duparata i 6e izmisli6Първоначално написано от neznam kakkkkkkkkkkkkkkkk
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Razpitvai q za kvoto se seti6 ili i razkaji ne6to int za sebe si a v kraen slu4ai mlukva6 i 4aka6 tq da podhvane nqkva tema, Moje da i razkaje6 kvo si pravil prez denq ili ne6to takova de da zn
!!! I don't give a fuck !!!
Първоначално написано от OnFire
of tva men me pitaha na 1viq razg
mi govorete si za tva kak ste izkarali denq ili ne6to takova ma da ne oteg4itelno ses se
![]()
.!.
koi pa ti kaza 44e si4ki gi kefi tva az takia gi blokvam..moje da q razmee ma ne i da se prai na oligofrem za da go postigneПървоначално написано от Dr_House
![]()
.!.
говори и простотии........ама наистина големи глупости както вече написаха.Даже и пращай некви смешни работи по скайпа......независимо дали ще е песен,текст,клипче нещо такова.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever