Най-сетне ме прие и ме обичаш. Гордея се с теб, сестро. \Първоначално написано от Nice Angel
/
Нях нях нях нях нях!
a domashnata hlebarha ostana bez mlqko... KOI PO DQVOLITE PO4ISTI PODA TA SEGA NQMA MLQKO?!?!?![]()
Е разбира се, че съм по-умен, но не очаквах чак да ми станеш слуга...Първоначално написано от OnFire
Е... какво пък.
Върви да ми направиш въже от червеи.
Нях нях нях нях нях!
Тц... Твърде си наивен. Успя да те излъже от първия път. Тя е поредната долна лъжица.Първоначално написано от OnFire
Нях нях нях нях нях!
milata mi sestra e na 12 i e malko po glupava ot tezi na neinata vazrast no az vse pak si q "obi4am" privetstvaite aktris =D>Първоначално написано от Актрис х.Х
no syr... veche ne ostavihte i 1 jiv chervej - sichkite gi izqdohte.Първоначално написано от Актрис х.Х
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC TUKO 6TO DOKAZA UBIISTVOTO NO NE BYRZAITE DA PRAZNUVATE.RANO E NEZNAEM IZVYR6ITELQ.MISLQ 4E NQKOI E ZABIL PIRON F PODMETKATA NA BABA MI.Първоначално написано от Актрис х.Х
im back for my crown... bitches$ss bow down
Още не съм на 12, ма. Ще ги навърша след 7 години.Първоначално написано от Nice Angel
Що за тъпа сестра имам....
Нях нях нях нях нях!
*повръща червеите*Първоначално написано от OnFire
Добре... Сега може да направиш въжето...
А, да. После ми сготви и нещо за вечеря, че нямам нищо в стомаха вече. Да знаеш, че любимото ми ястие е Пълнени мравешки езици полети със Занзибарски сос.
Нях нях нях нях нях!
kato be6e na 5 o6te ne govore6e pak kamoli da pi6e6 az vi kazah 4e e glupava ama vie kato ne vqrvate...daje i godinite si ne znaeПървоначално написано от Актрис х.Х
О, не. Тя си вярва. Изглежда, че живее в някакъв измислен от нея свят.Първоначално написано от Nice Angel
Съжалявам. Може би не си толкова глупава. Сигурно всичко е заради шизофренията. Не се тревожи. Ще има кажа да ти дадат още транксен.![]()
Нях нях нях нях нях!
e da mili4kata tq na 12 i ne moje o6te da pi6e starae se da sravnqva v google ama...ne vinagi se polu4avaПървоначално написано от Актрис х.Х
PS:spox tq si me4tae kakto i tova 4e si ima slugi btw ima si i vaobrajaem fr no kakto i da e badete mili s neq
Болна ли си?Първоначално написано от Nice Angel
Нях нях нях нях нях!
Първоначално написано от OnFire
![]()
Нях нях нях нях нях!
e da tq i halucinacii imaПървоначално написано от Актрис х.Х
vijte moito istinskoto mnenie i 6te razberete kvo predstavlqva tq no az prodaljavam da si q obi4kam nali e po malkata mi sestra...
Хлип! Ти си гадна!Първоначално написано от Nice Angel
Нях нях нях нях нях!
az tva ne go kriq no sam gadna kam toq deto zaslujavaПървоначално написано от Актрис х.Х
\
/
![]()
Не разбирам защо си толкова злобна.Първоначално написано от Nice Angel
Аз просто исках да разбереш, че съм ти по-малка сестра.
Хлъц.
Нях нях нях нях нях!
tova go vzeh ot tateПървоначално написано от Актрис х.Х
![]()
Да крадеш от собствените ни родители...Първоначално написано от Nice Angel
Засрами се.
Нях нях нях нях нях!
GRE6I6 samo ot tateПървоначално написано от Актрис х.Х
![]()
Тц тц... Освен лъжица си и крадецка.Първоначално написано от Nice Angel
Пропаднала си.
Нях нях нях нях нях!