.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Странно образование

Zdraveite. Iskam da popitam kakvo moje da e tova?Imam nqkakvo obrazuvanie do anusa.tvardo i mani4ko.ne e papka.nqkak si sedi nabra4kano i izpaknalo.s cveta na kojata e.neznam kakvo moje da e ??

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Guest
    zabravih da kaja 4e sam momi4e.pravq analen sex sa6to.i si mislq dali ne se e poqvilo vsledstvie ot tova

ami az li4ni mislq 4e e hemoroid i mislq 4e ne e ot analniq sex no nai dobre otidi na genekolog

az sum na su6totto mnenie
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Guest
    Mersi mnogo.az sega se porovih v i-net za informacia za hemoroidite i ve4e mislq 4e e to4no tova

molq no spokoino ne sa tolkova stra6ni mislq 4e lesno se lekuvat spoks be macka

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    molq no spokoino ne sa tolkova stra6ni mislq 4e lesno se lekuvat spoks be macka
    хемероидите не се лекуват лесно.. да не казвам, че въобще не се лекуват! може да се облекчат симптомите временно, но пълно излекуване едва ли..
    Най-добре отиди при личния си за направление.. да се предприеме нещо от по-рано!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

ne ako hemoroiite se vidqt v ranna faza i ako otide na genekolog barzo 6te gi izlekuva imam 1 priqtelka s sa6tiq problem

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    ne ako hemoroiite se vidqt v ranna faza i ako otide na genekolog barzo 6te gi izlekuva imam 1 priqtelka s sa6tiq problem
    първо май не са за гинеколог... по-скоро са за гастро-ентериолог!
    А не знам за ранна фаза до колко може да се излекува, но със сигурност знам, че дори и след операция пак се появяват!
    Много е важно е да се отсрани причината за тяхното образуване..
    А и да си живееш с тях.. ако не ти пречат.. какво толкова!

Абе това сега няма значение... важното е, че момичето разбра какво е

da i az nz kade hodi moqta priqtelkamai ne be6e na ginekolog

Guest
    ami ne mi pre4i tova.az daje ne go use6tam.ama go vijdam!!!i me e strah kato pravq sex da mu stane ne6to.za6toto pro4etoh 4e hemoroidite karvqt...a ina4e na lekar trqbva da otida no 6te moga 4ak sled mesec nqkade.

da tova naistina si e gadni4ko no za6to sled mesec po dobre po rano po lesno 6te se opravi

Guest
    ami prosto togava 6te moga.sega ako tragna da obqsnqvam za6to...dalga i 6iroka.....no vse pak 6te otida.nali nqma da mi pre4i da pravq sex.4e 1 mesec bez sex 6te umra

ami pravi sex no ne i v gaza samo v puteto-e ako si otvorena

Guest
    hahah otvorena sam navsqkade :P ama tia s koito pravq sex iskat pove4e v dupeto...i na dvete mesta iskat ama pove4e otzad

ми щом ще умреш без 1 месец секс... ти си знаеш!
    Ама мое мнение е, че трябва първо да се консултираш с лекар!

Град
    София
    Кофти е с хемороиди.Бровчед ми е с 3 год по-малък от мен и имаше много време (може и сега да има не съм го питала).Мисълта ми е да отидеш на лекар спешно,защото се размножават и ще станат повече.След време няма да можеш да си затвориш гъза да не говорим ,че май щте трябва да прекратиш секста отзад,че ще стане едно мазало....

1. Думата е 'образувание' в този случай.
    2. Отсранявайки първопричината се премахват и последствията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си