- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прякори и обръщения
Как казвате на гаджето :P ама ако е нещо от изтърканите коте, писе, мило, мишленце, слънце или муцка просто не спамететрябват ми идеи за по оригинален прякор
![]()
EDNO DR NE6TU MU GO NARI4AM PRINCESA SOFIQQQQQQ
im back for my crown... bitches$ss bow down
Не съм запозната колко от влюбените се обръщат така един към друг, затова не знам дали е изтъркано, но ние с моя приятел сме на "мамче" и "татенце"![]()
![]()
Муньо.
Лигло.
Гадна развратна цигуларке.
Малкото ми слугинче.
Нях нях нях нях нях!
кифло много ме радва тва ама повечето момичета се сърдят
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Карам на име ако не се сетя на 'ти"
''ама путко ела тука ма''![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Та това е много невъзпитано.Първоначално написано от w0sh
Ще кажа на майка ти.![]()
Нях нях нях нях нях!
EEE TI PAAAAAAAAAAAAAПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
INA4E TUI S MAM4ETY MNOU QKU WE .AZ MU VIKAM KOSMATKO 6TOTO E KOSMAT I NE SI PRAI KOLA MASKA![]()
im back for my crown... bitches$ss bow down
тя говори ли ти ощеПървоначално написано от OnFire
![]()
![]()
![]()
пате..![]()
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
nai chesto me naricha sancho poneje mn obicham da si pospivam![]()
obla4e,idiot,gligi,fas4e-vyzmojnostite sa milioni,miliardi dorineka bydem maalko po-brutalni
![]()
Kazva se Moni ,che ot tam monche bonbonche![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Ami nie sme na kote i kotence vapreki 4e ne obi4am izob6to vsqkakvi takiva ligavi obra6teniq ama kvo da napraq toi si e naomil 4e 6te mi vika kote i taka...
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Първоначално написано от Moni :-)
Xixixixiixixixiixixii)) molq
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Попринцип Ъъъъ Мърло шъ може ли ми духъш?
Който иска можем да си попишеме
Мъжът на най-добрата приятелка на майка ми я нарича "женке"много са сладки
макар че понякога това обръщение е било използвано в не много мили изречения от сорта на "женке, ти си е*ати тъпата п*тка,няма майтап"
![]()
от всичко ценно което сьм изгубила в живота си най-много ми липсва... акьла![]()
![]()
Toй често ми вика фъстъче, урунгел, курвенце, мършо, гъбе... Засега това се сещам.
Аз му викам Човеколюбивия гръмовержец, Аления отмъстител, Ездача в сянка, Мистичния храбрец, Властелина на минетките/марионетките, Буца... Не се шегувам![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Бебо и бебенце... :P
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Чучи :P
Животът е една игра в която вечно някой губи, живей така, мисли така, че никога да не загубиш.