- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прякори и обръщения
Аз му казвам миличък, слънце и сладък. Той на мен-никак![]()
Еми то трябва да си е ваш.
Емблематичен такъв.
Моя ми вика "Дундо", "Дунди"... И то защото съм мязала на някаква мечка от една анимация с херцог Трън.
А иначе .. и двамата сме слънца...
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Мразя подобни обръщения!
Light The Universe
оле тва за мъжа ми и госпожице ме убиПървоначално написано от rad_ina_90
баси якото.ся отивам да го кажа на моя
![]()
По принцип винаги съм мразела някакви умалителни имена, но нашето си има определена история и направих компромис. :P
Става въпрос за това от подписа. Или така, или по име се обръщаме един към друг![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Като се имам предвид че на последук нямам сериозна връзка (за повече от 1 седмица..) Успях да измисля маса нови науменования тъикато аз самия не обичам да начичам друга с прякора на някои друк.Предпазваме от това когато за една вечер съм бил с две да не ги объркам някак си.Но да много имена съм измислил подяволите.Попринцип зависи от това колко държи момичето на базик.Понякога минава ме тънко.
Но за пример бих дал.. Бръмбар,Изруд,Годзуки(имаш филмче с Годзила..от там),Дъмбо,Лосси,Лисичке,Мъ да,Darkness,Би(просто като име..),Чехалче,Микроб,Бактер ия и други микро организми.
Попринцип всякакви..Стига да минават.
На мен лично са ми викали всякак .. мисля че са много.Но една позната ми викаше Stupid което като дума не е кои знаи какво но го казваше страхотно и ми допадаше.
А с последната си приятелка ..говоря може би стабилна фръзка (4г) си говорехме на Пате.Но аз все още вярвам в теорията че всяко Пате рано или късно се превръща в Патка. Малко са лебедите.Или пък на Зло..Тоест аз съм Зло а тя е ..Злобарка.
Мисля че поста ми стана адски тъп.Не го четете.Наистина не го правете.Съжелявам за изгубеното време все пак.
![]()
ДУНДА!!!Първоначално написано от Crazy`Witch
Ммм хубави идейки даватеНо ви питам просто защото ходиме от скоро и не сме имали преживяване, което роди някой прякор..ии не обичам лигави обръщения, но се получава така, че за сега сме на милу, коте , писи, сладур, лигльо (но тук ми се сърдят) ии 2-3 пъти съм му казвала любов, но все пак вчера ми каза, че иска да си измислиме някакъв прякор, така че приемам още предложения
![]()
лиглио глезлио мило миличак слънце сладък секситва вече е от лига... пиклио .. всякак си викаме
![]()
![]()
![]()
Говорим си на "бебо"![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
С бившия си викахме на бебе и лапе ....
So free
шуши,беби,писанчу по едно време![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коте /рядко/ ,на име /изкл. рядко/ ,прасчо /много често/ и сумати други лигави хах
Ми той много често ми вика "мечо'или мишок
не знам защо..на мен обаче си ми харесва..За разлика от него ,аз обаче хич не се ограничавам с тия двете..викам му-муцунко,бубко,слънчо,гъбко отровна..бебешоче и куп др щуротии..По-често обаче си говорим по име..в смисъл без такива сладникави определения
![]()
i az sym taka huhuПървоначално написано от krisi_pisi
nie sme na "mujo miii ela tuka be "ako nqkoi put re6a da sum po-mila mu vikam 'Mr kru4ma"o6t mi vika 6te voda na kafe a me vodi na po bira![]()
.!.
Сещам се една приятелка много обича да вика на приятеля си ”Чукиславе” или на галено - ”Чошо”. Той пък й вика ”Чочи” или нещо такова... Абе лигава ралта
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
mi ddz v na4aloto s moq biv6iq bqhme na `sladko` posle..po4nah da mu vikam drislio i kelesh .. :P~ xaax
relaxtake it easy ;}{}
Ами ние си имаме много обръщения, но най-често използваме БЕБЧО и БЕБЕ...иначе ползваме и МИЛИЧКО, ПАТЕНЦЕ или СЛЪНЦЕПо имена не се обръщаме един към друг, освен ако не сме скарани
![]()
Наши неща са си. Трябва да дойде отвътре![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Бий му кукудаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
моя и вика бухльо, защото ми се къдри косата и аз я изправям и тя бухва понякога![]()