- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прякори и обръщения
Сетих се още нарицателни, с които той ме нарича: робинче, коте, бебе коте, бебенце, глухарче, днес ме нарече Гуфи, малкото му момиче, ама засега най-често като че ли ме нарича неговото малко курвенце
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
![]()
Тая тема ме уби скъсах се да се хиля
Нарича ме слънчо, котко или котето ми, а аз него- моя мил батко или пухчо.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
\/ Moq priqtel mi vika drebosuche,sluncheva princeso,sladko gevre4e i t.n....
Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!
Шматко ..шматкичко..вече сме 1 година заедно и той свикна да му казвам така ..за него това е като поздрав![]()
Той ме нарича:бебе,бебенце,сладко бебенце,мъниче,сладурче и лигличка май това са най-често използваните![]()
Нарича ме моя малка принцесо (най-вече), малката, съкровище, ангелче, бебчо и развратното ми котенце то![]()
poprincip e mily...am predi hodeh s edno mom4e deto kato me vide6e oo ku4koxaax vinagi mi vika6e ku4ka
баналнуту "милу" иначе тя за мен е малкото ми цвете![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Кучко мръсна.
Мръснико !![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Освен тези лигавите, приятелят ми ми казва и мърла![]()
Иначе сме на "мило" колкото и глупаво да звучи![]()
pomnq 4e na biv6iq mu kazvah greblo , greblence , piqndur4e , nigga ( nz 6to mn se kefe6e na tova) ... a ina4e sys sega6niq mi priqtel imame cql spisak az go nari4am liglio , draznitel , beb4o , myr4o , du6ko , zlato ... mn rqdko milo .... toi na men nai 4esto mi kazva kote , liglence , drebosyk , fastyk , manik ...![]()
![]()
![]()
Vsqkvi ligotii..![]()
ем понякога му викам идиотче,лиго,лиглио пък кат съм му ядосана и карам по име![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Още като се зарибявахме му казвах златце, сега сме на злато и муци. Муци го използвам като се разлигавя![]()
Също му викам и Чопи. Идва от прякора му.
Много се дразни като му кажа Пйепи.
На мен ми вика малката и Стилияноооооооу.
Учтивост до скъсване..
Мии аз му викам беби, а той на мен Дребчо... :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Защо пък трябва да има такива банални прякори?По-добре е,когато се използват имената!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ние сме Мъничеа и СладуриксМного е яко...и лигаво, разбира се...
![]()
Но какво да се прави...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Минка свирката![]()
portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа
Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек. Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!
Здравей и добре дошъл в portaL.ICQ.bG Бъди свободен да постваш теми, анкети и всякакви писания. Викай приятели за да се лафим на воля.
Аз му казвам най-често по име а ако не то тогава "бебо","любов" и "Schatzi"(съкровище).Той на мен ми вика "морошка"(моро=бебе + руско окончание),зайчик,джанъм и други разни на гръцки ма тях не знам как да ги превеждам защото на български не звучат добре
![]()
Nie sme na baby ili bebs![]()
:P
Sexy![]()
![]()
![]()