- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджета и саитове за запознанства,проверка на чувствата...?
ta....spored men nqma dr takava tema zatova iskam da popitam momi4etata kakvo mislqt za tova pr im da ima reg v saitove za zapoznanstva...nravi li vi se tova? kak mislite?
i dr koeto e ...ta proverqvam reg na edna moq fr i sam gledala nqkolko pati profila na pr mi ot neiniq (toi ne q poznava) no dnes toi i/mi pisa ni6to podozritelno kak sii taka .... oba4e se izku6avam da vidq dokade stiga v tei saitove...s edna duma da proverq kolko uj veren mi e i kolko me obi4a.....ta bihte li go na[pravili ako imahte vazmojnost? da poqsnq 4e tazi moq fr ot 2 g. ne e v bg i nqma se vra6ta taka 4e nqma da stane gaf da se zapoznaqt sled vreme primerno ili ne6to ot sorta?
SAVETI MOLQ?
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
аз имам рег в сайт за запознанства ама съм момче
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Моят приятел няма подобни логове, така че не бих могла да ти вляза точно в положението. Но със сигурност бих се изкушила, макар че това си е нарушаване на личното пространство...не знам. Ако му вярваш, не мисля, че се налага да му правиш подобни "проверки"Ех, тая ревност...
![]()
ФЛИРТЧЕ !!!! НОМЕР 1 ЗА РЕВЮТА НА СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА..
mi i az imam reg v takavz sait nema lo6o
im back for my crown... bitches$ss bow down
кога ше ми отговриш на въпроса а?Първоначално написано от just_a_temptation
kakyf vapros????Първоначално написано от tuzaro
Ами чесно казано едва ли ако ми падне възможност да вида колко се задълбочава в тея работи ще я пропусна пък можеш да си сигурна, че може би и той би го направил с тебе ако се сети![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Еий деската фащай се и спами не ти трябва да ставаш редовен форумец тука....
в импулсаПървоначално написано от just_a_temptation
той от 2 години не е в България и сте гаджета а ти от каде знаеш че където е той не ти изневерява или и ти си с него?
Е в крайна сметка избора си е мой не мислиш ли?Първоначално написано от w0sh
![]()
А и по повод спаменето тва ми е хоби особенно по форумите![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
em nemam nikfi novi syob6teniq osven takiva za komentariПървоначално написано от tuzaro
![]()
Атака а сички знаем че тузаро е верен като гладно куче и той е правилния избор...
на мене няма ли да ми напишеш коментарПървоначално написано от just_a_temptation
![]()
След някой и друг пост -> Тузаро - президент, а?Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
TUZARO PREZIDENT!!!!!!!!!!!!!!!! TUZARO PREZIDENT!!!!!!!!!!!!!!!! TUZARO PREZIDENT!!!!!!!!!!!!!!!! TUZARO PREZIDENT!!!!!!!!!!!!!!!!
мерси мерсиПървоначално написано от AFT
вече го предложихме за президен чакаме балотажа с бате бойко
e aide molq ne osiraoite temata na momi4eto de... naistina mai takava tema nqma v saita ne q razvalqite
ехааа...абе, къде е тръгнал Бат'Бойко...няма смисъл простоПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
в сайта е хубаво да се пише на кирилица....Първоначално написано от Анонимко
Ужасно няма да мога да спаПървоначално написано от Анонимко