Значи... мислех,че исках само приятелство. От отсрещтната страна разбрах, че изпитва любов към мен. Имаше период в който се целувахме и лежахме само заедно.... много дълго.... часове. Но размислих и когато казах, че не мога да отвърна... настъпи нещо ужасно, показа безразличие и отговаряше с по 1-2 думички на въпросите ми. Безразличието беше привидно, макар и фалшиво. След като разбрах, че това ме наранява супер много, аз се скарах жестоко с въпросния човек и се тръгнах, след това много ми се извинява и ме убеждава за огромната обич която изпитва към мен. Отново се събирхаме заедно без да има точно разяснение на чувствата. И един ден получих смс "с мен ли си Да или Не... конкретно" без да помисля написах ДА. Но има нещо което ни разделя... другиите хора... и това, че аз и тя сме... момичета. Не съм сигурна, че изпитвам любов към нея, но вече й го казах, тя е много щастлива, а това ме прави щастлива и мен... и не мога да си представя разочарованието й ако й кажа че не искам да съм с нея... това ще нарани и мен

Бихте ли ми разяснили ситуацията, защото не съм наясно със себе си и това ми тежи...