- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем.
Реших да си изневеря, защото мислех, че по този начин ще се заобичам повече. Срещнах се и забелязах, че съм адски секси, затова започнахме да се натискаме. За съжаление се разкрих как си изневерявам със себе си и се напуснах. Сега съм много тъжен. Помогнете ми.
Нях нях нях нях нях!
EMI...SAMO ANALEN SEKS ... SHE TE USPOKOI....!
im back for my crown... bitches$ss bow down
говори със себе си и се убеди да се върнеш при себе си защото все още много се обичаш и това което си направил със себе си е защото си бил обръкан
ще го преживееш![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ako tolkova mnogo se obi4a6 6te si prosti6...ako ne stane poslu6ai wosh
Оптах се да си обясня и да си се извиня, но започнах да си викам и да се замерям с курабийките на баба. Сега трябва да видя как мога да спра червата си.
...
... Господи, не знаех, че са толкова бързи.
Нях нях нях нях нях!
togava bra4en konsultant...
![]()
![]()
Трябва да се сдобриш със себе си! Беше толкова хубава ... единица!
![]()
Така и не се ожених. Предложих си, но бях категорично против.Първоначално написано от Nice Angel
Нях нях нях нях нях!
tove e lo6o sajalqvam no vrazkata ti i sas sebe si e pred katastrofa no ima posledna vazmojnost-probvai s alkohol i pak si predloji i togava--->bra4en konsultantПървоначално написано от Актрис х.Х
Не мога да си предложа докато съм пиян - ще си направя лошо впечатление.Първоначално написано от Nice Angel
Нях нях нях нях нях!
e da no nqma da pomni6Първоначално написано от Актрис х.Х
И каква е ползата от това да си съдам лошо впечатление и после да не помня, че съм го направил? Това е много тъпо. Вече няма да искам да говоря със себе си, а дори няма да ми е ясно защо.Първоначално написано от Nice Angel
Нях нях нях нях нях!
Първоначално написано от Nice Angel
Nice Angel ВТФ??!?!?
Кажи ми, че това е акаунтът на сестра ти моля те...
e dobre moje bi lo6 savetprobvai da se pokani6 s ve4erq na sve6ti vodi se na kino pra6tai si cvetq i si podarqvai podaraci i si pravi komplimenti
По-дбре се гръмни - така най-лесно ще преживееш раздялата със себе си..![]()
Твърде скъпо ще ми излезе.Първоначално написано от Nice Angel
Разбира се бих се накарал да платя сметката вместо себе си, но по този начин ще покажа неуважение.
Нях нях нях нях нях!
хахахаНе мога да си предложа докато съм пиян - ще си направя лошо впечатление.![]()
![]()
много забавно!
![]()
и накрая какво стана?? разбра, че не можеш да живееш без себе си?![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Всъщност така ще умра.Първоначално написано от MoHuTo
![]()
Впрочем... Наистина ли си толкова тъпа?
Нях нях нях нях нях!
podai si neshto skypo
Е какво толкова има да разбирам? Естествено, че не мога да живея без себе си. Аз съм всичко за себе си! Не бих понесъл да загубя любовта си към себе си заради една изневяра със себе си.Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
Нях нях нях нях нях!
emi togava samo komplimenti si pravi /znam 4e 6te iznevera na sebesi no temata e superПървоначално написано от Актрис х.Х
/
най-добре се зарежи..
всичко друго ще ти излезе скъпо..
а това си заслужава само ако си много богата и ще наследиш парите си..