- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шибаното разстояниее!! :(
Moqta istoriq e slednata .. zapoznah se s edno momche na 56 km ot moq grad i vsichko beshe super super sladko daje posle idwa pri men... ta trese me tfa che e daleche ot men i neznam kakvo budeshte imame .. adski mnogo mi haresva .. neiskam da go gubq .. kajete mi kakvo da pravq?![]()
![]()
![]()
i az kvo da naprava da ti zema samolet i da se vijdate seki den ?
ми хубаво огледай вариянтите - дали можете да се виждате често или не - ако не - текста четоха, ако можете - продължавай напред
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Mojem .. vseki den v koito reshim .. pone az shtoto samo ot daskalo sum zaeta sled mesec,a toi bachka ..
Купи си самолет![]()
Който иска можем да си попишеме
kogato ima raztoqnie po golqmo ot 20 km i EGN po golqmo ot 88 ne6tata sa qsni
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе връзката ви може и да има шанс!![]()
Ми щом може да се виждате често няма проблем според мен, ноооо след време тва ще се превърне в проблем повярвай ми ...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
emi za mene tva bi bilo golqm problem zakvoto edva li 6e se vijdame 4esto, no 6tom moje da si imate pulno dovererie i da se vijdate kogato si iskate dobre, no i az smqtam 4e sled vreme 6e zatrudni vruzkata vi, probvai s nqkoi ot tvoq grad ... zamisili se ...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
еми аз пък имам връзка (ако така мога да го нарека) с момче на 300км от моя град![]()
Аз не мога да разбера къв й е проблема на авторката? Какво са 56 км???! Пеша ще ги минеш за 10 часа, бахти.. Аз какво да кажа като моя е на 130км и се виждаме веднъж на две-три седмици?
П.П. Съветвам ви да си вземете Вивател симпатия, моя мъж ме изненада с телефон и карта 2 седмици след като тръгнахме, и си говорим безплатно![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ок.. ако тръгнете - сега имате възможност да се виждате, ама ти като тръгнеш на даскало другия месец, а той като е на работа - знаеш ли к'во сложно ще стане? Я по добре си фани некой от твоя град и не се мъчи, 'щот после АКО тръгнете с т'ва момче, ти ще почнеш да изпитваш все по големи и по големи чувства към него и накрая.. като неможете да се виждате често... и... ти ше си наранената... така, че![]()
~!1912!~
МНого си мил чесноПървоначално написано от OnFire
![]()
Еми то не си само ти с този проблем..моето момче пък е на 150 км от мене![]()
izvinqvai tvoq e na 56 km moq e na 348 taka 4e zemi se svesti malko.ako tolkova go obi4ash da se premesti pri teb kakto moq shte napravi sled 18 dni![]()
![]()
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
56-140-150 се тая мога да дам пример с мен че дори и от разтояние 140 км се поддържа една връзка до толкова стегната, че да се издържи 3 години! Не се вайкай всичко е ток и жици![]()
Трудно е да се поддържа такава връзка,от разстояние.Ако си си го наумила,нека го бъде,ама да знаеш че накрая ще се стигне до болка...
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
абе, 'моето' мом4е беше на 1200км и дори това не ни спря... вие тука се кахърите за 56км...Първоначално написано от Sweet__baby
пълни глупости са тез' извинения с разстоянията... освен ако наистина не сте >>набор 88.
ина4е винаги има на4ин... но като не му отърва на единия ест, 4е ще се извини с 'разстоянието'...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Мен ако питаш разстоянието да не ти е проблем. За любовта няма граници! Ако наистина се обичате едни нищо и никакви 56 км няма да ви разделят.![]()
Еми какво да ти кажа разстоянието с мойта любов е 150 км.
Но нали знаеш че любовта няма граници![]()