Значи не знам дали темата е за тук, но пробелма ми е следния.
От известно време излизам с едно момче, аз много го харесвам, а той твърди, че ме обича. Много ми е хубаво с него, всичко е перфектно. Перфектно е до момента, в който не се намесва едно друго момче И. Значи до преди месец с И. потдържахме връзка, само секс, без каквито и да било чувства. Аз обаче прекратих тази връзка по ред причини. Това ядоса И. и сега той иска да ми прави мръсно. Когато разбрал, че излизам с другото момче отишъл при него и го попитал "Ама ти целуваш ли я?" и момчето отговорило "Да!" и тогава И. казал "Ми ти знаеш ли тя колко свирки ми е направила? Аз за това време толкова пъти съм й свършвал в устата, че то е просто гнусно! Ти като я целуваш ми правиш свирки на мене!". И понеже на момчето май наистина му пука за мен това много го наранило и той се напил от мъка. После аз му обясних, че изобщо не ми е минавало през акъла да правя свирки на И. и той се поуспокои. Само че сега И. започнал да разправя на приятелите на мойто момче, че всяка вечер аз ходя у тях и правим секс. Мисля, че не е нужно да обяснявам, че това не е вярно. Моето момче разбира се не вярва, че това е истина, защото много добре знае, че имам вечерен час, а той ме изпраща до нас, до входната врата точно в 1 без пет, тоест да имам 5 минутки да се кача по стълбите и да отключа вратата. На мен не ми пречат приказките на И., моето момче също казва, че не им обръща внимание, но аз знам, че това много го наранява. Как да му обясня, че искам да съм само с него и СЪМ САМО с него?