.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    lqlqllqlqlq
    Guest

Дали ще го видя пак?

эДр.Искам съветче...
    Ще бъда кратка:
    Днес си харесах едно момченце (ако има эначение той е на 20 ,а аэ на 16)!На морето съм,но след 2 дни си тръгвам.Аэ съм от София и май и той (но не съм сигурна)!Ние само эа малко в хотела се эасекохме и нещо се бъэикахме..!И дотам...пфуууу!Та се чудя дали пак ще го видя...ако да-какво да направя?Эащото попринцип винаги ей така си пропускам всички шансове..

Мерси

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Град
    София
    Влезни му в стаята и го награби. Няма да ти откаже сигурен съм
    Който иска можем да си попишеме

Guest
    Ахахахаха не се энае!Може пък и да откаже Пък и не е сам в стая
    Офффф иэмъчвам се

Град
    София
    Заговори го бе споко няма лошо в това кажи че го харесваш давай директно
    Който иска можем да си попишеме

Ляляляля
    Guest
    Оф първо нэ дали ше се эасечем пак.А и той е в компания и не энам как точно,эащото опринцип съм си малко по-срамежлива Ех тоя пусти срам !Направо не энам и все се ръководя от страх някакъв.Мисля си `Ау дали няма да ме отхвърли` !

Re: помощ

Цитирай Първоначално написано от lqlqllqlqlq
    эДр.Искам съветче...
    Ще бъда кратка:
    Днес си харесах едно момченце (ако има эначение той е на 20 ,а аэ на 16)!На морето съм,но след 2 дни си тръгвам.Аэ съм от София и май и той (но не съм сигурна)!Ние само эа малко в хотела се эасекохме и нещо се бъэикахме..!И дотам...пфуууу!Та се чудя дали пак ще го видя...ако да-какво да направя?Эащото попринцип винаги ей така си пропускам всички шансове..

Мерси
    Не знам кой потребител тук от форума беше написал нещо от сорта на:
    Това, че някой се е забил с вас на морето не значи, че има сериозни намерения. Просто иска да разпусне и не мисли за сериозна връзка, а просто за развлечение на морето. Каквото е там си остава там:]

Според мен само ще му натежиш с твоите искания:]
    Клик ми (:

Ляляляля
    Guest
    Е това вече ми прекъсни всички надежди...
    хаха както и да е,явно нищо няма да направя и ще е просто поредното раэочарование.ПРосто проблема е ,че эа втори път ми се случва-просто нещо отвътре ми трепна.

Цитирай Първоначално написано от Ляляляля
    Е това вече ми прекъсни всички надежди...
    хаха както и да е,явно нищо няма да направя и ще е просто поредното раэочарование.ПРосто проблема е ,че эа втори път ми се случва-просто нещо отвътре ми трепна.
    И мен ми трепва нещо като се запозная с някое готино момиче Отминава
    Клик ми (:

Оф първо нэ дали ше се эасечем пак.А и той е в компания и не энам как точно,эащото опринцип съм си малко по-срамежлива Ех тоя пусти срам !Направо не энам и все се ръководя от страх някакъв.Мисля си `Ау дали няма да ме отхвърли` !
    Не се срамувай, защото после така и така няма да го видиш, а ако не те отхвърли и наистна е от София... Ми браво на теб!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от nofi
    Не се срамувай, защото после така и така няма да го видиш, а ако не те отхвърли и наистна е от София... Ми браво на теб!
    + това може да съжаляваш...някога... че не си го заговорила или попитала за GSM номера му или нещо такова.
    Клик ми (:

lqlqlqlqляляляля
    Guest
    Благодаря ви.Май съм събрала сили и ще го эаговоря или нещо такова...но досега още не сме се видяли.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако съдбата е решила може пак да ви срещне.

Ако се засечете и можете да говорите спокойно се запознайте. Може да си размените телефоните.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

emi ti sama si go kazva6,za6to ei taka se propuskat 6ansove...e ako ne iska6 da gi propusne6...prosto napravi ne6to.....kakvo ti kostva da opita6....
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ако съдбата е решила може пак да ви срещне.
    Ах... всичко е съдба...
    Клик ми (:

AliceInChains7
    Guest
    Действай,не бъди като мен. Аз си изпуснах шансовете си за едно много сладко момче,но пък той си имаше гадже,което пък не му пречеше да ми пуска погледи и да се навърта наоколо. Да,ама ми стана жал за момичето с него - личеше си,че много държи на него,а пък той... Ама твоят обект е свободен, тъй че действай. Зарежи срама,доникъде не се стига с него. (:

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от AliceInChains7 Виж мнението
    Действай,не бъди като мен. Аз си изпуснах шансовете си за едно много сладко момче,но пък той си имаше гадже,което пък не му пречеше да ми пуска погледи и да се навърта наоколо. Да,ама ми стана жал за момичето с него - личеше си,че много държи на него,а пък той... Ама твоят обект е свободен, тъй че действай. Зарежи срама,доникъде не се стига с него. (:
    БРАВО, БРАВО! Момичето чака отговор 6 години, И НАЙ-НАКРАЯ ГО ПОЛУЧИ!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Поговори с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си