- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте направили...
...ако за един ден сте от противоположния пол?
![]()
Нека да има и една забавна тема не само от сорта на "Бременна сам" "Изгубих девственоста си с тампон" и т.н.![]()
Abe skatai sa nqkade![]()
![]()
![]()
---> po temata ako sam za 1 den jena bih sa zastrelql qkonqma da ponesa da ma svalqt
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако съм момче за един ден бих отишла... отишъл... все тая на дискотека и бих свалил всички мацки там, бих изчукала поне една, за да знам какво е усещането ти да вкарваш, а не на теб да ти го вкарват![]()
А ти, Скатафчо, какво би направил?
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
4e tui i sia moje6 dsa go vidi6Първоначално написано от MajeStic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da se zapoznaq s momiche i da razbera kak se chuvstvat momchetata kogato se zapoznavat s nasSyshto taka da usetq kakvo izpitvat po vreme na sex
ammm da se zabavlqvam v kojata na myj iiii iskam da se vdq prez myjkiq pogled
v obshti linii tova
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Аз бих мастурбирал(а) цял дени всякакви други перверзни неща
![]()
Бих се самозадоволявал сам защото няма да понеса някой да ми го вкарва![]()
![]()
Ееее що не мога си едитвам мненията![]()
Щях поне час да се пъча пред огледалото гол и да набирам самочувствие.
После щях да излезна и да омаям поне 10 жени (просто за да им дам надежда, че ”идеалния мъж”, който разбира перфектно една жена съществува) и задължително щях да правя секс с някоя (да видя кво е и що мъжете толкова го превъзхваляват).
После щях да е събера с някоя банда олигофрени. От което следва цял ден пиене, простеене и възклицания от типа на ”Виж ми пишката, виж ми пишката!”.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
da 100% ot mom4etata tva pravim ama estПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Е ти пак сега ни изкарай идиотиПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Иначе може би също шях да изляза на центъра на Варна и да потичам без никакви дрехи \/ да видя какво е чувството да се мяткат гърдите на ляво и на дясно и да понадървя малко мъжете по улицата, да отида до някой дядо и той да получи инфаркт
и сякви други тапотии \
/
Не съм казала, че момчетата го правят. Казах, че ако аз стана момче, това ще направяПървоначално написано от bloodranger
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Иииии, гузен негонен бяга! Доколкото разбрах темата е ”какво бихте направили ако за 1 ден сте от противоположния пол”, а не ”що за хора са тия от противоположния пол” :РПървоначално написано от Скатафчо
A ne tva ne e normalno! Ybi me napravo!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Ina4e i az v ob6ti linii bih napravila su6tite ne6ta no ne bih mogla da gi napi6a taka
![]()
![]()
Az ako bqh momi4e predi da se zastrelqm 6tqh da se napudrqm okolo 4-5 4asa da si izpravq kosata da q boqdisam 6e si obuq ga6ti4kite i 6e izlqza navan za da se vidq s priqtelkite si.Po patq 6tqh da se praq na nedostapna sas si4ki moi uhajori.Kogato se sabera s fr-kite 6e si govorim okolo 2-3 4asa koq s koi kakvo e pravila i koi kolko mu e golqm s to4nost do milimetar4e.Sled tva otivame v nekoq discoteka i qko sex v kenefa 6tom sam piqna ot 1-vata 4a6a.Zabremenqvam i kazvam na na6te 4e 6e pazq deteto no nali sam samo 1 den v tva tqlo nqma rajdam az![]()
![]()
i nakraq s 4ista savest se gramvam
na sutrinta se budq i vijdam krakata mi otviti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уау... Брутално... Някой казвал ли ти е да започнеш кариера като сценарит на латиноамерикански филми?..Първоначално написано от bloodranger
![]()
ami imam nqkolko predlojeniq no se kolebaq o6te .Me4tata mi e da pi6a scenarii na "Darzost i krasota" po na baba tv-toПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
Този сериал ще ни надживее всичките...Първоначално написано от bloodranger
dai boje togaz 6e imam dojivotna rabotaПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
ОК деПървоначално написано от Анонимко
Сега се сетих още нещо... Бих пробвал какво е да си бутнеш онази работа в разни.. ъъ.. неща.. Например буркан с мед.. И после да разбърквам такова
![]()
Ааааа това аз не бих го направил никога![]()
Боговете са те дарили с трети крак, а ти даже не си пробвал буркан с мед?... ГРЯХ!Първоначално написано от Скатафчо
![]()
Бих пишкала права. Гаджето ми навира това предимство ежедневно в носа. И бих правила секс-да разбера що за чудо е мъжкия оргазъм!