- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте направили...
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва ме уби![]()
Ляляяя \Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
/ Обаче аз ще искам и да ми направят свирка, да видя какво е
![]()
Щях да се наеба с колкото се може повече мъже!!!![]()
![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
щях да си мачкам циците и да пъшкам,да си направя маникюр и да издера задника на някой пич![]()
![]()
Тея дето си мислят, че ако са момчета за един ден, ще успеят да наебат некоя, мноооого грешат - не е толко лесно момичета, даже и грозните искат да ги сваляш (дееба и нахалниците) и така, а и ако си запазите женското мислене и 1 месец нема да ви стигне за да наебете некоя
Иначе ако съм момиче за един ден, ще се депресирам и ще чакам пак да си стана мъжко, че иначе мнооооого зле работата
naprotiv lesno e amam mnooogo.
Opciq 1---otiva6 na orgiq
Opciq 2---otiva6 na club s piqni macki
Opciq 3---otiva6 na kurva (50-100 kinta v zavisimost ot jelanieto)
Opciq 4---kupuva6 si gumena govorq6ta kukla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Имаше един готин виц:Първоначално написано от krem4et0
Господ застанал пред Адам и Ева за да им раздава благини и попитал:
- Кой иска да може да пикае прав? - при което Адам се развликал ”АЗ! АЗ! АЗ!”
- Добре, Адаме, ти ще можеш да пикаеш прав. За Ева остават множествените оргазми.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
hah za nqkoi e gotin za drugi neПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ще си се накипра, направя и после щях да отида в някой бар за лесбийки..мале ще ми се схване
, а и бубата ще е доволна щото нема на4ин да не заформим някоя игричка с още 3-4 сладурани + няколко дилда, киборга и тем подобни..а при мисълта за някой мъжки от сега ми се
..ииий то хубаво ами какъвто съм карък 100 на 100 ще се падна в менструация и лесбийската вечер ще се провали
![]()
![]()
Ако съм момиче за един ден? ... Ще си намеря/наема друго момиче...![]()
![]()
оф ми кво ша изгледам най накрая поне един мач да разбера кво толкова й е якото на тая игра![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ako bqh mom4e bih go napu6kala na nqkoq qka macka da vidq kvo e da go vkarva6 i zadaljitelno 6tqh da si iskam svirka![]()