.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Guest

Харесвате ли момчета които

Носят маркови дрехи и имат скъпи неща като часовници, ланци и очила.

И без "зависи от характера", ако това е случая при вас тогава сравнявете две момчета с еднакви характери но единия се облича марково.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Eстествено, че като ги видя за първи път, ще ми хване окото добре облеченият.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    предпочитам обикновенно облечените момчета щот тея с марковите дрешни и ланците се мислят за голямата работа...

Guest
    Вие момичетата сте малко .... прибързани с заклиучеията, и мисля че темата е напълно излишна!

ми да ест
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    az gi haresvam

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Оф, казах "добре облеченият", което е доста обширно понятие, тъй като за всеки означава различно нещо. За мен добре облечен може да изключва ланци, пръстени и т.н., за друг - да включва точно това. Отново стигаме до там, че всичко е индивидуално..

Стига сте обвинявали хората за вкуса им, мислейки си, че вашият е по-добър.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Няма нищо лошо да се обличат марково и да носят очила ланци и т.н, въпрос на вкус и на материални възможности, изглеждат добре, но нямам нищо против и момчетата, които се обличат по скромно, все пак има дрехи, които само етикета ги различава...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Guest
    тия с марковите дрехи са ми смешни и никога не бих се увлякъл по такова момче.

Guest
    тия с марковите дрехи са ми смешни и никога не бих се увлякла по такова момче.
    сори, обърках се

Не ми харесват. Според мен чара на мъжа е другаде и марковите дрехи камо ли скъпите бижута са за жените.

Определено не ми харесват.С такива нудувковци не се занимавам.....

И на мен не ми харесват,по простата причина,че се мислят за голямата работа,само защото техните имат пари да им купуват скапи дрехи
    За да имаш ангелски характер,трябва да притежаваш дяволско търпение!!!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Az li4no ne sym sre6tala mom4e koeto da e oble4eno v markovi drehi vsi4ko da mu e skupo i taka natayk pyk da se dyrji skromno ili pone da za4ita vseki . Ili pyk mnou mrazq takiva momi4eta koito hodqt s takiva mom4eta samo zaradi tova koeto ima (pari) Zatova az si predpo4itam obiknovenni mom4eta

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми харесват момчета,които си мислят,че като имат скъпи дрехи и няква други скъпи работи,са голяма работа.Напротив точно такива надути типове са противни,поне за мен.

Re: Харесвате ли момчета които

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

И без "зависи от характера", ако това е случая при вас тогава сравнявете две момчета с еднакви характери но единия се облича марково.
    Ако говорим за външен вид... за мен е много тъпо едно момиче да носи дебели ланци и гривни... като сложи и едни очила и става като мутра. Да също така и ми беше интересно една от класа си купи Sony Ericsson K800... е за какво и е този телефон. Вярно, че се снима ама тя отделни си има цифров фороапарат За марковите дрехи нямам нищо на против
    Клик ми (:

krasota,a ako ima i zLATNO PRUSTEN4E go zimam vednaga

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не бих ги погледнала втори път, освен ако не е крайно наложително. Много мразя такива позьори!

Re: Харесвате ли момчета които

Цитирай Първоначално написано от MajeStic

Ако говорим за външен вид... за мен е много тъпо едно момиче да носи дебели ланци и гривни... като сложи и едни очила и става като мутра. Да също така и ми беше интересно една от класа си купи Sony Ericsson K800... е за какво и е този телефон. Вярно, че се снима ама тя отделни си има цифров фороапарат За марковите дрехи нямам нищо на против
    Опс... темата беше за момчета
    Епа има много такива тежкарчета ама като свали ланеца, гривните, очилата... и се сдухва Вече не ходи тежко... ^_^

пп:
    Аз имам един чавник, 3 пръстена и една гривна на ръцете... е часовника ми трябва иначе без другите неща мога ^_^
    Клик ми (:

Предпочитам да е облечено с вкус,независимо от етикета на дрехата.Няма нищо лошо да носи очила,два-три сребърни пръстена,ама това с ланците на мен ми идва в повече

Не обичам изтупани господинчовци.Да си облечен 'марково' не значи да си задължително с онзи ужасно сладникав префърцунен вид,така че естествено,че зависи.Иначе, мен такива неща като 'марка' ,рядко ме вълнуват.Да не кажа хич...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

най добрият ми приятел е богат.ама изобщо не са перчи с парите си-дори един часовник няма даже ако не ми бяха казали в началото че е богат нямаше да разбера.толкова е миличък
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

кефят естествено \/

Guest
    mene ne me kefqt..predpo4itam nqkoi 20godi6en simpatqga skromen i koito da ne se prai na ne6to koeto ne e

тия с марковите дрехи са ми смешни и никога не бих се увлякла по такова момче.
    сори, обърках се
    Na sashtoto mnenie sam i az ne gi haresvam mnogo sa naduti i imam prekaleno golqo samochustvie.
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си