.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Е.. ахахаха направихте бизнеса на магазините за Сребро и Злато значи

Еми.. зависи.
    ~!1912!~

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    По принцип не харесвам марковите дрехи и модата в днешно време като цяло, та окото ми ще хване по-добре облечения (най-вероятно този с немарковите дрехи). Естествено, че нямам нищо против приятеля ми да има доста пари, но не бих била с някой само заради парите.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    40 Miles from the Sun

Re: Харесвате ли момчета които

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Носят маркови дрехи и имат скъпи неща като часовници, ланци и очила.

И без "зависи от характера", ако това е случая при вас тогава сравнявете две момчета с еднакви характери но единия се облича марково.
    Не, харесвам клошари.

Rublata
    Guest
    Абе вие сте уникални...Дрехите нямат никво значение...Може да си пичага,независимо с какво си се облякал.Ако можеш да си позволиш,маркови дрехи и очила и тн. няма ништо лошо,но това не е предпоставка,че си надуто келешче... 2007 година сме загарбете ги тези селски разбирания....

Цитирай Първоначално написано от Rublata
    Абе вие сте уникални...Дрехите нямат никво значение...Може да си пичага,независимо с какво си се облякал.Ако можеш да си позволиш,маркови дрехи и очила и тн. няма ништо лошо,но това не е предпоставка,че си надуто келешче... 2007 година сме загарбете ги тези селски разбирания....
    =D> napulno sam saglasna s teb!!az imam edin priqtel na koito tehnite sa dosta bogati,toi se obli4a gotinko markovo,nosi bijuta, NO s vkus i v granicite na normalnoto...v su6toto vreme nikoga nqma da kaje6 4e e sin na bogata6i poneje e super pe4en,ne se naduva 4e ima pari i t.n. taka 4e tova 4e ima pari i se obli4a markovo ne e kriterii 4e e nekakav nadut.
    az li4no hharesvam takiva mom4eta s razni aksesoar4eta i gotini markovi dre6ki no v granicite na normalnoto

mnogu_sladka
    Guest

Re: Харесвате ли момчета които

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Носят маркови дрехи и имат скъпи неща като часовници, ланци и очила.

И без "зависи от характера", ако това е случая при вас тогава сравнявете две момчета с еднакви характери но единия се облича марково.

тези със скъпите телефони и други там атрибути са ебахти и комплексарите не ги харесвам

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Искам или не ще се загледам по по-добре облеченият(този с марковите дрехи)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Мен ми харесват небрежно облечените,малко клош стайл ! Толкова са ми секси! Изобщо не харесвам ланци,за мене това е чалгарски стил! И не държа да има скъпи неща,зависи какви възможности има!

Guest
    по принцип ми харесват, но не бих тръгнала с такъв...аз просто не съм толкова богата...ще се комплексирам ужасно

Град
    Пловдив
    тцтц аз пък не харесвам момчета ,и сега.
    Иначе ако става дума за момичета ,най ми харесват когато са голи.Тази мода е номер 1 ,просто фешън ,хиляди години се е харесвала

Град
    Варна
    Мне.. просто вида им показва какви са..
    Никога няма да харесам такова момче
    is my religion

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ako ne e naduto-za6to ne,az poznawam takiwa!!!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Eстествено, че като ги видя за първи път, ще ми хване окото добре облеченият.
    И аз така мисля. Все пак човек вижда първо опаковката.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Мега фен Аватара на koalka
    В марковите дрехи няма нищо лошо, в ланците-кич ми е, особено златните. А очила-харесват ми.

Град
    София
    Даааа единия дрипъл ,а другия облече с пари ,с които можеш да си купиш бентли.Е кой ли да избера при условие ,че и двамата са пичове темата е тъпа

Голям фен
    Ако демонстративно показва скъпите си маркови дрехи би ме подразнило и то много,ако се държи естествено и не се прави на велик заради придобивките си,тогава нямам нищо против!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си