- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- късметлия ли съм
сега съм на 16 и никога съм нямъл акне, само от време на време по една 2 пъпки които бързо изчезват. Също така никога не са ми трябвали бракети или очила. Зъбите ми не са перфектно бели но са почти бели и не мога да надебелея колкото и да ям, също така не съм слаб и имам релефно тяло защото тренирам по малко всеки ден. Никога не ме е било срам и в училище ми въври с всички предмети освен биология.
Според вас късметлия ли съм?
Според мене си си нормален. Е, имаш малко повече късмет от останалите, заради това, че нямаш кожни проблеми и т.н, но това не може да те направи истински късметлия.
Аз съм момиче на почти 15, също не съм имала акне, само по няколко пъпки и то като бях на 12. Не нося очила, имам хубави зъби. Това прави ли ме късметлийка, или просто съм хубава?![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
eeee sigurno ste kusmetlii...ako iskate da vi go kajem...az puk imah akne ...hodih na kozmetici,izpolzvam v momenta razli4ni preparati i si opravih kojata na liceto,na 18 sum ..i ako kusmetut vi se izrazqva v tova da ne nosi6 brekati,da ima6 relefno tqlo,zubite ti da sa beli......jalko za vas..tezi ne6ta sa popravimi..a kakvo e kusmetut..???emi toi se izrazqva v slednoto-da si zaobikolen ot iskreni i istinski priqteli,da ima6 prekrasno semeistvo,priqtel,da se realizira6 v jivota,da postigne6 celta si s lekota,da obi4a6 jivota si...i nai-ve4e da ima6 zdrave,za6toto bez nego..vsi4ko se obezsmislq...eto tova az nari4am kusmet,a ne va6ite pritesneniq za vun6niq vi vid
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
А така! =D>Първоначално написано от iveto89
Само човек без голям късмет се надява, че е късметлия, заради това как изглежда.
Може да си доволен от външния си вид, но чак пък късметлия...![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Здравей.Щом така ти харесва и щом така се възприемаш,значи се имаш за човек с късмет,но това не е всичко.Аз съм момиче на 15години и половина и имам проблемна кожа-не е акне.Налага ми се у дома да нося очила,а в училище лещи,тъй като имам късогледство.Скоро ще ми слагат брекети,а предя тях ще ми извадят цели 4 зъба.Тялото ми не като на модел,в училище не съм пълна отличничка и какво от това пак си мисля,че си имам късмет.Може би си просто едно момче,което съдбата е лишила от проблемите на съвременната младеж.Айде успех и дано за вбъдеще,късметът ти да е витаги с теб.Всичко хубаво.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не си. Просто се самоубеждаваш...Я ходи си избели зъбите!![]()
С нещо друго да се похвалиш?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
i az sum taka i na mislq 4e sum kusmetliikaПървоначално написано от Cherry_girl@_@
:P
![]()
само пишката си не си описал, както и N на обувките си. значи там ти е проблема!Първоначално написано от Анонимко
щастлив не си! - ако беше, нямаше да искаш верификация от другите! вероятно описваш идеала си, но си пропуснал най-същественото: нормата във физическия статус нищо не значи когато не кореспондира със стауса на психиката, който при теб вероятно е проблемен!
По=скоро си тъп...
извиняваи ама тази тема за втори път я пускаш и мястото и не е тук!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми браво-радвай се!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
да
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
според мен не си късмет ами си някъв супер надут дет са мисли за най - красивия и най - перфектния земи са опраи малко
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от batkodoki
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
naduvko si ne si kasmetliq....putio s putio![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
И к'во?Аплодисменти ли искаш?