Тия, които имате от 1-2-3 години връзки... замисляли ли сте се как ще приключат? Вероятно не, защото тайно ви се ще да не приключват никога.
Е, аз съм един пример за подобна връзка... И преди да ви кажа с 2 думи какво се случи с мен съветвам всички до 23-24 годишна възраст да не започват сериозни връзки.
след една наистина дълга връзка от мен не остана нищо... не съм седнала да се жалвам и да искам да чета постове "оле милата, супер много съжалявам"..не ми е това целта. аз успях да преживея нещата и да започна пак наново.проблемът е, че вече нищо не е същото. не изпитвам никакво удоволствие от връзката, която имам, въпреки че вече не мисля за онзи човек. в момента съм от няколко месеца с един човек и дори не се чувствам неловко за това, че не съм 100% откровена с него, не съм му разказвала за отвратителните ми периоди след като се разделих с бившия ми - нищо, напрактика той не ме познава и за мен това вече не е странно. дори и някой ден да ми каже, че ме обича по-скоро би ми станало смешно, отколкото да му повярвам, че наистина има чувства. преди няколко години четох точно в този форум едно момиче да казва, че вече й е станало оттегчително от всички връзки и подобни работи.тогава се зачудих как е възможно това-сега ми е ясно.
това е.. не искам повече да пиша.искам да кажа само че от края на дългогодишната ми връзка вече минаха почти 2 години, така че не мисля, че в случая става дума за време. все едно, забавлявайте се и не се задълбочавайте.