- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- уж ме обича ама...
С приятеля ми сме вече почти 3 месеца обичамесе и т.н,понякои път се караме,неделя се скарах ме и тои ми каза че съм му разбила малка част от сърцетоАз работа както и тои,Аз съм 2 а тои 1 и се виждаме вечерта след работа.Аз работя на златните и автобуса се беше развалил и нямаше с какво да стигнем до Варна
и му звъня и му казвам и той "да добре ще те изчакам няма проблем в едно барче" и след 30 мн ми звъни и ме пита къде съм и аз му казвам че сега чакам да доидат да ме вземат с кола и той "няма смисъл сега да се виждаме стана късно а аз съм 1 смяна а ти 2 и ще се наспиш и искам да спа и вече съм пред нас
и не ми се чака още"аз му викам да ме изчака още 30 мн и ще съм в града и той не не не аз вече паркирвам
.Преди това го попитах дали ще доиде да ме вземе от злтните той ми вика не нз си какво нз си що
и ми стана бахти тъпото
(той няма книжка но може да накара някои да доиде да ме вземе но все пак не го направи
)Самото му държание беше мн одръпнато и странно
нз какво да си мисля.Моля ви помогнете ми ще съм ви много благодарна.И уж днес след работа ще се видим да видим колко ще си изпълни обещанието
![]()
май май всичко свърши при вас!търси друг
Raise your fist!
Мани не го слушай....по добре изчакай да видиш ко ще стане днес!Първоначално написано от MostHated
Ако нещата продължат така,няма смисъл да продължавате.
аз не искам да го загубя много ми е цененобичам го.Ако се разделим има при кои да отида но не ми е за това
![]()
Да бе! дори не иска да си исчака момичето 30 мин! за ко става дума... не може да отиде да я вземе, добре няма книжка ама нали може да уреди нещо!
Raise your fist!
така си е мн си прав но .... ще видим днес какво ще станеПървоначално написано от MostHated
![]()
Може наистина да е бил много изморен и да не му се е чакало. Може и да не е имало кой да помоли, за да дойдат да те вземат. Никой не може да ти каже каякво точно е станало, говори с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
права си може и да е така никои нз освен негоПървоначално написано от Aleandra
abe kogato 4ovek e umoren,kolkoto i da obi4a nqkoi..ponqkoga ne moje da izdurji..kolko puti az taka sum rqzala moq priqtel i toi me e razbiral,ne se panirai,prosto priemi ,4e naistina e bilo taka ..ne budi 4ernogleda,6tom se obi4ate ..taka 6te bude i zanapred
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
tl ; drПървоначално написано от seksi_kote_f
и аз мисля кат iveto89
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
олеле.. и кво като не сте се видели? свърши светът? стига сте живели в някакви розови сънища. любовта не е някой, който да будува само за да се видите и да се намляскате малко.. любовта е разбиране към нуждите на другия - в случая спането. все едно ако се обичате толкова няма да се видите на другия ден или след няколко дена.. големи сте образи...![]()
Kogato se sre6tnete budi spokoina i iz4akai da ti obqsni,predi da go napadne6,za6toto taka moje i da go izgybi6!mujete sa takiva i za sujalenie nie trqbva da si zatvarqme o4ite ponqkoga!Samo ne my pozvolqvai da ti se ka4i na glavata,no spored men tova ne e kraq!Prosto nqkoi go e iznervil i toi si go izkarva na teb!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Abe kak shte e kraq?!? Ne e zadaljitelno da se vijdate vseki den. Momcheto ne moje da prenbregva malkata si pchivka zaradi tebe, v kraina smetka da ne si se bavila.
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Първоначално написано от Aleandra