- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви моливи за очи изпозвате?
Мне не не...Бруклин мн се размазва.. е вярно,че сега съм с него но не е мн хубав.
''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''
И аз така,но преди използвах Голдън Роуз.Скоро обаче престанах,защото Ми омръзна да се размазва или да ми се слива с останалия грим,затова само сенки,по-тъмни отдоло и очите ми изглеждат хем по-големи,хем по-естествениПървоначално написано от be_true
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
sashtoto mnenie!Първоначално написано от CuRly Doll
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
аз ползвам на Oriflame и си издържа цял ден-дори сега в жегите не ми се размазва![]()
Първоначално написано от sladku_bebzi
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Винаги използвам на Ейвън черен молив, който струва 4,20лв :P
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Черен, на Brooklin.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
На Maybelline "Unstoppable" черен...6-7$ някъде.. Не мога да живея без черен молив..
I am the substance and the one who has no substance.
ot tiq po 1,2 lvamaa me kefat kfo :P 4eren moliv,makra nz
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
na gabrini a tizi na golden rose ne mi hareswa
Черен на Манхатън(автоматичен), някъде за 8лв си го взех и съм доволна..
Na AVON ima edni mn gotini 3 lv sa s dva cvqta no sa mn gotini 6toto sa baq dylgi4ki (okolo 20sm) i sa mn meki. Karam s 1 okolo godina
You're a looser. But I'm not.
И аз съм с него, мн е хубавПървоначално написано от valantain_love
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
и представа си нямам, и двата ми са на привършване и са се изтрили надписчетата...аз мацам със сенки направо
бтв, как стоите с молива Бруклин, лятото тва се размазва за 20 минути![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
При мен за 5 мин се размазва и после приличам на няква пандаПървоначално написано от alice sw
![]()
Затова не си слагам моливи и др гримове през лятото.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
GOLDEN ROSE MN QK MOLIV
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
аз използвам черен молив на Бруклин..ии си ме кефи..доволна съм ;]
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Na Avon e i mnogo me kefi.
черничък молив на BROOKLIN . Много ми харесва защото е мек и се нанася много лесно и не се налага да си "издирам" очите в опити да постигна цвят подобен на чернияпробвала съм и Golden Rose, но не съм очарована
![]()
Аз използвам един на IMPALA, когато е по-топло време и не искам да се размазва. Струва около 2лв., но се нанася малко трудно, а и цветът не е хубаво наситено черен.
През останалото време ползвам на Bourjois Khol&Contour - той се размазва много повече и много по-лесно, но е много по-мек и лесен за нанасяне, а цветът е наситено черен. Страхотен е. Около 8-9лв. струва.
Използвам само черен молив,сега съм с голдън роус.
най-често черен на Myballine
ima nov moliv na oriflame sega koito ne se razmazva 7 4asa dori na dujd stoi si se edno sega si go slojil mn e mek i naistina e taka struva 4.90
skYpe sWeeTygIrLka