- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обичате ли да си похапвате много сладко?:-)
Определено съм пристрастена към всякакви сладки работи.Това е така от както се помня.Сутрин първо ям нещо сладко и тогава правя всичко останало, вечер пък ми е кофти ако не ям сладко какво и да е то.Въобще когато ям сладко се чувствам щастлива и ми е спокойно.Наистина попрекалявам усещам се.Нямам проблеми с теглото дори съм слаба.Но се притеснявам дали е възможно да ми навреди това с нещо?Напоследък се ограничавам, но ми е много трудно.Моля споделете мнения...
Аз също не мога без сладко.Доста често ми се хапва нещо сладичко и си угаждам.А когато започна да се храня,ако не изям нещо за десерт сякаш нещо не е довършено![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
hapvaite si mili4ka,6tom vi se iska,ne se ograni4avaite....... qjte si spokoini4ko
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Обичам.Едва ли минава ден през,който да не изям я вафла,я нещо друго сладко![]()
Има хора дето не обичат сладко...аз познавам доста такиваПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Майка ми например не обича да яде сладко.Първоначално написано от CuRly Doll
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
....................
i az postoqnno sym typcha sys sladko![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Ммм сладко... заради него си струва да живееш.Много обичам! Шоколадчета, вафлички, бонбонки, сладоледче, тортички, пастички...
![]()
MORE CANDY - LESS WAR!
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Ми сладко ям сравнително рядко. Не обичам кой знае колко...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
О,много обичам.Често си хапвам нещо сладко,добре че нямам проблеми с килограмите.![]()
А дали може да ти стане нещо - ми може.Примерно да надебеелеш,ама пък ти казваш,че нямаш проблеми с тва ... може пъпките да ти излезнат,може кръвната ти захар да стане много висока,а това до колкото знам не е много хубаво,може да ти се развалят зъбите ... Само за тва се сеща,ама сигурно има и други неща.Правилно си започнала да се ограничаваш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Както всяко нещо и сладките неща имат своята положителна и отрицателна страна.Аз не съм пристрастена към сладкото.Мога без него, просто с времето се научих.Е, имам моменти в които имам неутолимо желание да хапна нещо сладко.в такиа моемнти ям повече плодове.С плодовете замествам сладките неща.Когато ми се дояде шоколад идеалният вариянт е черния шоколад.След 2рото парченце не ми се яде повече
оби4ам вси4ко без магданоз и стафиди!!! храната и компютрите са ми хобиям непрекъсанато, най-малко 5 филии на ден, обожавам хляб, намазан с нещо якоооо
ОБИ4АМ ХРАНАТА, НЕЗАВИСИМО КАКВА Е!!!
![]()
немпрекъснато се тъпча със сладки неща.хубавото е ,че не наддвам изобщодаже май съм станала по-слаба ,от както се мерих последно
Не зная как бих могла да ти помогна.. Аз лично мразя сладкото (освен с много рядки случаи).. Предпочитам кисело и лютиво![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
обиам многооо сладкото....най-много без сладко съм издържала 3-4 днино поставя ли си за цел да спра сладкото...мисля че ще се справя
( е ще се поозоря ама...)
Обожавам. Редовно изяждам по 1 шоколад самичка.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Похапвам го яко ..без задръжки
obi4ah ama sq ... ve4e po4ti ne qm
to i az qdqh po edin 6okolad ama mnogo vredno stava![]()
Ne moga da jiveq bez sladko! Vku6ti vinagi imam pod ruka vsqkakvi vidove te4en i tvurd 6okolad. Prosto o6te ot malka sum si pristrastena kum sladkoto, no sega se ograni4avam za da si poddurjam figurata.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Сутрин обикновено закусвам с нещо наистина натрапчиво сладко,ако няма нищо сладко просто не ям.Чесно казано това ми е достатъчно за целият ден.
Не![]()
Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
![]()
![]()
Бахтисамо аз ли не обичам изобщо сладко и ям само на рожденни дни
![]()