.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

sisleybaby
    Guest

Мириша странно отдолу

tova mislq 4e e nqkakuv problem ili temenujkite na drugite momi4eta su6to miri6at,vuob6te normalno li e edna zdrava pi4ka da miri6e ne mnogo hubavo?ili si miri6e dobre a az sum mnogo pretenciozna,de da moje6e da miri6e na divi qgodi!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    защо си мислиш че си пичка ??

Град
    L.A. \ Moscow
    мий се бе "пичке" кви сте ви такива! не ти ли е гадно да си легнеш неизмита там долу?!
    Raise your fist!

Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta

spored men tova e zaradi naru6ena li4na higiena-ako se mie6 vseki den 6te ti e dobre i nqma da miri6e(s tova za higienata ne iskam da te obijdam no nqma ot kakvo drugo da e)e ako si v cikal to si miri6e za6toto cikala miri6e gadno

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    spored men tova e zaradi naru6ena li4na higiena-ako se mie6 vseki den 6te ti e dobre i nqma da miri6e(s tova za higienata ne iskam da te obijdam no nqma ot kakvo drugo da e)e ako si v cikal to si miri6e za6toto cikala miri6e gadno
    може и да имаш бяло течение и от него мирише кофти.аз имам и се мия през 4 часа примерно щото се чувствам зле не за друго

sisleybaby
    Guest
    mi da imam bqlo te4enie ama drugite me napraviha na smrudla bez da znaqt za kakvo stava na vupros

Ami i az imam bqlo techenie i stranna mirizma ot tova e, a za bqloto techenie ne znam govorih s maika mi i tq kaza, che po princip e ot nstinka, no pri mene moje da e neshto drugo i po dobre da ida na lekar i az taka te savetvam
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Може да си мисрише нормално, но на теб така да ти се струва! всвки човек си има негова специфична миризма! то не може да не миришем на нищо! Първо отиди на гинеколог да те прегледа.. и ако няма нищо притеснително... се вземи някакъв ароматизиран интимен душ-гел или някакви интимни мокри кърпички.. нещо такова, за да се чуватваш добре!
    Аз също се мия много често, защото ми е некомфортно иначе

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Град
    София
    Използвала ли си ежедневни превръзки.Ако не пробваи и се мии по често аз се мия поне по 3 пъти на ден иначе ми е не комфортно.
    Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!

Guest
    както каза някво друго момиче ти наистина си маниячка на тема мензис

da be da ne sam no prosto vseki znae 4e cikala miri6e nepriqtno

че къде пише, че е в мензис???

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

'Пичке' ти по колко пати са миш и според мен не е ника ама никак нормалну едно младо момиче да мирише..Нарушена ти е личната хигиена..Заубичай банята и сапуна..
    Мечтите са безкрайни..

При редовна смяна на превръзката,през 3-4 часа и миеене,при всяка смяна, изобщо не мирише...

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    мий се бе "пичке" кви сте ви такива! не ти ли е гадно да си легнеш неизмита там долу?!
    Само така!

Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Ami i az imam bqlo techenie i stranna mirizma ot tova e, a za bqloto techenie ne znam govorih s maika mi i tq kaza, che po princip e ot nstinka, no pri mene moje da e neshto drugo i po dobre da ida na lekar i az taka te savetvam
    и аз имам бяло течение и майка ми каза че всички жени го имат ама една френт съшто има и отишла на лекар и било мн гнусно щот я разглеждал отдолу и и е предписал някув като шампуан за миене долу
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Абе как се миете на 3-4 часа,бе,не излизате ли навън?!

Guest
    Mi qvno ot maniq da sa chisti ne si pokazvat nosa na vun(znam che ste chistnichki ama chak prez 3-4 chasa aide sq )
    Ami spored men naistina e ot bqlo tehcneie rqbva da si napravsh grafik za miene naprimer sutrin i vecher ili neshto ot roda i ko ti e nepriqtno pak se izmii(Ama prez 2-3 chasa nedei che hste se iturkash xaxax )
    Moje ako si vuzbudena i tazi misrizma da ti mirishe gadno.Na men sobstvenaa mi misrizma vuv vuzbudeno sustoqnie ne mi xaresva dori nikak,no priqtelq mi kazva che nishtichko e useshta.Moje i pri teb da e taka.

Град
    Изгубено

Re: Мириша странно отдолу

Цитирай Първоначално написано от sisleybaby
    tova mislq 4e e nqkakuv problem ili temenujkite na drugite momi4eta su6to miri6at,vuob6te normalno li e edna zdrava pi4ka da miri6e ne mnogo hubavo?ili si miri6e dobre a az sum mnogo pretenciozna,de da moje6e da miri6e na divi qgodi!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    mi zemi se izmii

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    може и да имаш бяло течение и от него мирише кофти.аз имам и се мия през 4 часа примерно щото се чувствам зле не за друго
    da i az taka ina4e se 4uvstvam mrasna.a pak i na vsqko izmivane polzvam aromaten intimen du6gel i taka si mi smardi na gotino otdolo

Цитирай Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    и аз имам бяло течение и майка ми каза че всички жени го имат ама една френт съшто има и отишла на лекар и било мн гнусно щот я разглеждал отдолу и и е предписал някув като шампуан за миене долу
    Ami to normalno ginekolog e tva i takava mu e rabotata. Kolkoto i gnusno da e trqa da ida sogurno
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си