.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Lilito0o
    Guest

Подут корем

Znachi ot 2 dni zabelqzwam che mi e podut korema..Ne,nqma da mi idwa..Na was sluchwalo li wi se e ?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

ne no spored men 6te ti izbarza i 6te ti doide po rano a ako ne ti doide kaji na maika si za koreme

Град
    Трявна
    Не, няма да ти дойде. Най-вероятно ако си хапнала малко повечко, да е от това, или ако пиеш много течности. Ще се оправи за няколко дни
    П.С. PEPITO SLADKATA виж ся като не знаеш какво може да е, за каквосе отнася и как са помогнеш, по добре не пиши. И стига с тас майка, кат стане на 30 пак ли мама да търси
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Moje da ti e ot neredovno hranene.V smisyl ne che propuskash da qdesh nqkoi de ami che propuskash sutren obed ili becher i posle kato pochnesh da qdesh i da qdesh za prednoto hranene i stava
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Lilito0o
    Guest
    krisi_pisi Да..Точно така ям..Май трябва да го променя тва.. Мерси много! :P

Цитирай Първоначално написано от Lilito0o
    krisi_pisi Да..Точно така ям..Май трябва да го променя тва.. Мерси много! :P
    щом ти е такъв проблема ако искаш можеш да си вземеш мезим-форте ...а ако не.. изчакай.. и си хапвай редовно по-леки храни през лятото,за да не ти е тежко

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си