- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да намеря подходящото момче?
Винаги става така, че или аз харесвам някой а той мен не, или той ме харесва,а аз него не...
Вярно е, че трябва да се срещам с повече хора и да се запознавам с различни момчета. Но едва ли най-добрия начин е просто да търсиш...
някакви идеи? Вие как успявате да ги намерите?
А ине съм повърхноста и все се"влюбвам" или прекалено рано или не в когото трябва...
как "познавате" кой е походящ за вас?
защо търсиш любовта след като тя сама ще дойде при теб
Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta
затова има сайтове за запознаства хвани си от там някой а ти на колко си?
Емиии.. не си намерила подходящия.. просто както ти самата си каза - срещай се с повече хора.. Къв ше е другия начин усвен да търсиш.. или да чакаш той да те намери
?
Иначеее.. аз да ти кажа, не съм се замисляла как успявам да ги намера, може би.. нз.. то си става от само себе си, неможеш да кажеш на сърцето си кой да хареса и кой не. Зависи си само и единствено от теб.. и да ти кажем ние примерно как 'познаваме' кой е подходящия за нас - съмнявам се, че ш ти бъдем от полза.. За т'ва вместо да пишеш такива теми, излез вънка и давай
Ае приятно вънкаи успех.
~!1912!~
Не търси подходящия-няма да дойде.Ще дойде когато най-малко очакваш.
Животът ти се върти около това,да си намериш момче!
И само толква Не се наслаждаваш на живота защото си толкова вглъбена в това, някое момче да те направи щастлива, че просто не правиш нещата, които обичаш!
Познато!
Когат спреш с този си начин на живуркане всичко ще се оправи.
Light The Universe
може би не си нищо особено и имаш високи изисквания
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Не, просто понякога ми става ... самотно и затова пи6а тематаПървоначално написано от Valar
![]()
А.. и някой питаше на колко съм- на 14 ии... 3 месеца![]()
Кой подбира маструбира...
Изтъркано глупаво клише!![]()
Имам мн приятели, но вс са момичета... нз ... немога да се разбирам с момчетата......![]()
?
Най-много да останеш стара мома споко![]()
Който иска можем да си попишеме
Не че нещо само тебе чака,и ще 'дойде' ,но КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА.А когато откриеш 'подходящото момче' ,то повярвай,сама ще разберешПървоначално написано от bebi7o
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
!!!Първоначално написано от tuka6na
![]()
So free
Еми търсиш!
А ако толкова не искаш да търсиш без разборно си избери.... среда и там търси![]()
Аз никога не съм търсила .. винаги чакам тя да ме намери![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
I stava li?Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
xaxxaa....bez da tarsi6,nqma da nameri6...ne se i nadqvai prosto da padne ot nebeto,ne stava taka.....![]()
ако предпочита да бъде избирана отколкото да избира едва ли
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
skapa az ne tursq i az kato tab i se mi se lepqt edni...........
no nali zn nadejdata umira posledna![]()
![]()
ne g0 t1rsi....t0i sam 6si d0ide![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
и аз съм кат тебмн е гадно ...вече се отчаях и за*бах сичко
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
To mila ne se poznava use6ta seПървоначално написано от ?:)?
i spoko ima vreme 6te sre6ne6 princa no ne nasilvai ne6tata ostavi gi da stanat ot samosebe si
![]()
Because all I want is u ....
Прати една снимкаАз съм на 16 и също си търся гадже
![]()