- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да ви кажат обичам те в очите ?!
Polojenieto e slednoto, 4e se zapoznah s 1 mom4e ot neta i toi me popita kak da mi dokaje 4e me obi4a..i az mu kazah kato doide i mi go kaje v o4ite toi kaza 4e 6te doide, no vaprosa mi e ako naistina mi go kaje v o4ite vie kak mislite kvo 6te si pomislite![]()
Ако се стигне до там,субект от нета да ми казва ,че ме обича,а аз да се филмирам сериозно, ще си помисля ,че мнооого грубо пренебрегвам социалното общуване ; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
no shit
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
хаха това ме разсмя...Е и какво? Това ти го е казал някакъв си непознат, а в чата всеки говори каквото му е кеф.И на живо да ти го каже все тая това са просто думи.Много си наивна май.Мен ако ми се случи ще си помисля, че нещо се ебава с мене и , че е някакъв келеш.....
puskah podobna temi4ka i pri men e su6toto..edin ot 4ata tvardi 4e me haresva i me obi4al no...ne moga da vqrvam na takiva..i kakto mi kazaha na menurvo go opoznai i togava ako ima6 ne6to kam nego davai ina4e..
![]()
Az veche mislq che sam go opoznala v smisul poznavam go kato harekter i mislq che e mn chestn chovek..ako imahte takva situaciq i vi popitat "KAK DA TI DOKAJA CHE TE OBICHAM" vie kak bihte otgovorili ?
Възможно е и да е така, защото например с приятеля ми се запознахме в чата. Водихме и дълги разговори, но не ми е казвал, че ме обича (освен когато един негов приятел ми звънна, а приятеля ми беше пиян и се провикваше, че ме обичал, но то не се счита), но на скоро ми призна, че си ме обикнал още преди да ме види.
И така...
Но не изключвай варианта, че за някой да кажеш думичките "Обичам те" е като да кажеш "Яж лайна"...
Така де. Не намират дълбок смисъл в това.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Milichka spored men liubovta se pokazva, a ne se kazva. Oburni vnimanie na tovakak se otnasq s tebi t.n. vij v saita ima edna statiq deto obqsnqva kak da kajesh na nqkogo che go obichash bez dumi. Vqrvam na nqkoi che me obicha edva kogato deistviqta mu go pokazvat, a ne kogato mi go kaje na dumichki.Първоначално написано от Анонимко
Ayudame olvidarte si te vas!
Ако ме попитат "Как да ти докажа, че те обичам", ще се изсмея. Това става с времето, зависи от държанието, отношенията ви, постъпките, от много неща.. но определено не и от разговорите по чата.
Ти к'во искаш - да му кажеш "направи това и това, за да ми го докажеш", той да отиде и да го направи, и веднага хоп, обича ме, щастлива съм.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от MajeStic
To4no!!!!!!!! \/
Ми ако ми го каже изобщо няма да му повярвам...невъзможно ми се струва![]()
И т'ва е верно ( и аз бях преди така ).Първоначално написано от Crazy`Witch
Но също подкрепям и мнението на valantain_love
~!1912!~
Първоначално написано от tuka6na
Много ме зарадва този коментар
И моето мнение е такова.Всъщност не знам как ще реагирам,защото не ми се е случвало и дано не се случи.Аз не вярвам в нет-любовта,ако я има изобщо.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Абсолютно съм съгласна!!!Първоначално написано от Crazy`Witch
So free
Мхм...попринцип с много хора съм се запознала в нета.Това няма лошо.Но поне се виждаме ,знам за какво става дума.Другото вече е повече от странно...Първоначално написано от sexy_for_you
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ама виждали ли сте се с въпросното момче?!? шот ако да е възможно да те обича и да го е срам да ти каже на живо и е избрал скайп-а ,но ако не сте тука вече става на ? за влюбване в душевната красота на човек
Охх взе да ми се спи и не осъзнавам кви почнах да ги дрънкам ....сори![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Не се надявай.. тея виртуални връзки.. са голяма лъжа..
Винаги си има изключение обаче.. и ако все пак стане.. ами.. тук вече зависи ти какво изпитваш към него.. но щом искаш да ти го докаже.. ще приема.. че го харесваш.. ами.. тогава го целуни..хах ми тук вече нямам представа.. сори..
![]()
Се пак успех.. и не забравяй.. не влагай.. надежди.. защото ще се разочароваш.. ако почне с оправданията.. забрави.. че ще дойде![]()
Пък и е по хубаво да не вярваш.. защото ако не стане.. няма да си наранена.. а ако все пак.. стане.. ще си по още по щаслива![]()
is my religion
И аз мога да ти кажа в очите , че те обичам нищо работа. Не се занимавай с виртуални момчета - те са си само виртуални , а в действителност не са тези хора за които се представят. Като толкова искаш момчета излез от вас харесай си някой и го заговори , както ги заговаряш в скайп , нищо сложно няма![]()
Е, то и аз мога да излъжа непознат в очите, че го обичам.Не е в това въпроса.Въпроса е в това наистина да го е доказал.То така на думи е лесно...
Верно ли ?Първоначално написано от rad_ina_90
![]()
~!1912!~
Ако човек от нета ми каже,че ме обича ще припаткам да се хиля. Вероятно много грубо но важното е че ще е много смешно.Първоначално написано от sexy_for_you
+1Първоначално написано от Sladinka_f
AZ SA6TO IMAH EDIN TAKAV V 4ATA AMA NE SI PADAM MN PO TIQ INTERNET GLUPOSTI ZA6TOTO MI E STRANNO OT DVA REDA DA SE VLUBI MALKO E PRESILENO![]()
Въпросът е ТИ какво ще си помислиш,не ние.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised