.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    Terra incognita!
    Човек трябва да внимава какво си пожелава!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    хаха това ме разсмя...Е и какво? Това ти го е казал някакъв си непознат, а в чата всеки говори каквото му е кеф.И на живо да ти го каже все тая това са просто думи.Много си наивна май.Мен ако ми се случи ще си помисля, че нещо се ебава с мене и , че е някакъв келеш.....
    YesSs!!! i az taka

Град
    40 Miles from the Sun
    Глупаво е да кажеш на някого в интернет, че го обичаш, независимо дали се познавате на живо или не. Още по-глупаво е да повярваш на някой, който ти казва, че те обича В SKYPE.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Ако ме попитат "Как да ти докажа, че те обичам", ще се изсмея. Това става с времето, зависи от държанието, отношенията ви, постъпките, от много неща.. но определено не и от разговорите по чата.

Ти к'во искаш - да му кажеш "направи това и това, за да ми го докажеш", той да отиде и да го направи, и веднага хоп, обича ме, щастлива съм.
    Напълно съм съгласна с това мнение.
    Все пак любовта не се показва с думи,а с дела.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мда...и той те обича, без да е говорил с теб на живо. Лесно е да общуваш и да говориш в нета...

Но да оставим това настрана. Човек може да каже всичко принципно...има много безскрупулни хора. Това, че го е казал в очите ти, не доказва нищо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си