- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гълтате ли
Момичета при орален секс гълтате ли обикновено и имате ли някаква определена система за това. Къде предпочитате в лицето или в устата.
Да гълтам.В устата ми харесва повече!![]()
А можете ли да опишете вкуса на спермата, чувала съм че е солен. Вярно ли е?
всички телесни течности са солени!![]()
Raise your fist!
i az gultam![]()
аз не намирам го за супер гнусно![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
..и унизителноПървоначално написано от DeVoi4eTo
![]()
ollll da gyltame
Гнусно е да лижеш стъпалата на мъж, който е бил доскоро навън в жегата...спермата е екологично чисто нещо, когато мъжът е здрав, и е много полезна. И не е гнусна.Първоначално написано от DeNiTyY
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз съм гълталНе е ло6а на вкус,хубаво е да има6 такъв десерт...
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
да някой гултат преди малко четах че била и диетична ебаси айде тея дето са на диета да почват да гълтат![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
ne ne galtam
Първоначално написано от `Death`Whore``
Какво значи не е гнусна?
Едно нещо, което на теб ти харесва, не означава, че на някой може да му е неприятна или гнусна![]()
![]()
Може да е полезна, но това не пречи на някой да не му е приятно да гълта![]()
Първоначално написано от roza777
Вкусът зависи от това какво е яло момчето през деня...
По тематагълтала съм веднъж, не ми хареса и не съм повтаряла
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Който е гнуслив по принцип, се гнуси от почти всичко. А ако не, не е нормално да се гнусиш. Не се гнусиш това нещо да влиза в една толкова важна част от тялото ти /и чиста/, ако се изпразни там, няма да се погнусиш, а се гнусиш да влезе в устата ти.
На теб ако приятелят ти ти каже, че вагиналните ти сокове са гнусни, как ще се почувстваш? Да не ти харесва - хубаво, но да е гнусно...
Само едно момиче ми е гълтало и не му харесва
На мен много ми харесваше, като го направи няколко пътим защото докато свършваш, поне аз, си най-чувствителен и... усещането е невероятно![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Ami da.Vkysut e solen.(vsi4ki do sega sa mi kazvali 4e poniakoga leko nagar4a no do sega ne mi se e sly4valo dori kogato mom4eto mi py6e6e)
Хора и вкусове най-разли4ни, вчера мам4ето с което правим джиджи биджи искаше да й свърша в устата, каза че обожавала фелациото, мен нещо ми бе кофти при мисълта да го направя и някак си все не можех да свърша...най-накрая ме изцеди като лимон на джента и видимо бе доволна и удоволетворена![]()
![]()
Първоначално написано от didsy
![]()
![]()
здравословна и диетична сперма...моля всички дебели ако искат да отслабнат да гълтат сперма!
Тя наистина е здравословна. И не се дебелее от нея.![]()
сигорно сподпомага за избелване на зъбитеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Надявам се да се шегуваш. Аз говоря сериозно - ако си търсиш причини да не гълташ, е твой проблем.
Първоначално написано от `Death`Whore``
аз секс не правя ти за гълтане ми говориш! просто ми стана смешно!
АА, да, вярноНе е смешно иначе
![]()