.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    АА, да, вярно Не е смешно иначе
    az ne sum gyltala no nali nqma opasnost ot zabremenqvane az sym 4uvala 4e nqma no moi fr sa na drugo mnenie az sym prava nali ?!?

Цитирай Първоначално написано от Unfaithful Baby
    АА, да, вярно Не е смешно иначе
    az ne sum gyltala no nali nqma opasnost ot zabremenqvane az sym 4uvala 4e nqma no moi fr sa na drugo mnenie az sym prava nali ?!?
    Естествено,че няма ...

Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    аз не намирам го за супер гнусно
    Ти си мой човек,доста ми е гнусно,незнам...
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Тя наистина е здравословна. И не се дебелее от нея.

Хахахаха,ако не ме сгази кола до 2 часа,ще умра от смях във тоя форум
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Винаги гълтам, даже при зъболекаря като ми работи над зъбите.. Не искам да плюя и това е. За една млада дама (каквато съм аз) е престъпно да притежава неизискани обноски (не се шегувам!).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

pllwg
    Guest
    Според мен е изключително глупаво когато момчето свърши, момичето да надуе бузи и да изтърчи до банята (примерно), за да изплюе "гнусната" течност... Е то за момчето отива цялото удоволствие, ебаси. За някои това е обидно даже. Аз си гълтам...не ми е неприятно. Само понякога. Гнусно в никакъв случай. А и като го гледам как се кефи и на мен ми става гот

Цитирай Първоначално написано от DeNiTyY
    ..и унизително
    И щ0 е унизителн0......
    Ина4е и аз гълтам, най-малк0т0, 4е сигурн0 ще е 0бидн0 на приятеля ми да му правя свирка и т04н0 в най-якия за нег0 м0мент да се изплюя с нег0вата сперма....

Цитирай Първоначално написано от jojankata
    Тя наистина е здравословна. И не се дебелее от нея.
    Хахахаха,ако не ме сгази кола до 2 часа,ще умра от смях във тоя форум
    Това, че ти си неинформиран, не означава, че не съм права. Малоумни деца.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

След 1л сок ананас гълтам, иначе не!

Бях се решила да го пробвам това...макар че не вярвам да е вярно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ani453

Spermata e adski polezno ne6to!Bogata e na beltuci i e mn polezno da se gulta.Su6to taka deistva mn dobre na kojata kato q pravi nejna i elasti4na :P Taka 4e i v dvata slu4eq nqma da ima6 nikakva zaguba ako gulta6!

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от sweet_f4e88
    След 1л сок ананас гълтам, иначе не!
    А след 2?
    За сега не съм опитвала след два,все пак рецептата, която аз знам и помага е за един

i az taka
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    всички телесни течности са солени!
    +1
    ina4e da!galtam!
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Супер фен
    ne ne galtam,ne 4e mi e gnusno,prosto ne sam na tozi etap o6te,qvno mi e rano,gledam da ne pribarzvaM S NE6TATA I NE VSI4KO NA VEDNAJ,V4ERA SEX DNESKA SVIRKA UTRE MOGA I DA PO4NA DA GALTAM,ZNAM LI(STRAVNENIETO E PRIMERNO ZA DNES,V4ERA I UTRE,ZNAM LI KOI KVO 6TE SI POMISLI)
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Re: ani453

Цитирай Първоначално написано от HunterOfTheHearts
    Spermata e adski polezno ne6to!Bogata e na beltuci i e mn polezno da se gulta.Su6to taka deistva mn dobre na kojata kato q pravi nejna i elasti4na :P Taka 4e i v dvata slu4eq nqma da ima6 nikakva zaguba ako gulta6!
    Да,също заздравява ноктите и сгъстява косата!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    момчета...земете тръгвайте по женския пазар с шишенцата
    ХаХаХа! Забавно е!

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от sexita
    момчета...земете тръгвайте по женския пазар с шишенцата
    ХаХаХа! Забавно е!
    mn bazikam edna priqtelka deto nqma papki i mi obqsnqva6e 4e spermata iz4istvala liceto,ta q pitah dali ne si q sabira i ve4er s tampon4e
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

И аз гълтам,но не винаги.Не е най-приятното нещо на света,но като знам какво е удоволствието за партньора се "жертвам" от време на време
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

vinagi gultam, dostavq mi ogromno udovolstvie!Obi4am da e v ustata za6toto mi haresva da go smu4a dokato svur6va!Az a vkusa toi e razli4en pri razli4nite hora!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

..
    Guest
    ami az ne sum gultala do sega..po prostata pri4ina 4e kato duham na gadjeto mi i toi vinagi predi da svur6i mi kazva ili dai samo s ruka ili puk direktno stava i se dovur6va sam...i nali az kato sum go pitala za kvo ...i toi"ami ne znam prostooo ne iskam da gulta6"i nqkvi takiva.ama go vijdam 4e iskam.ne znam ot kvo me pazi ili vuob6te en znam za kvo go pravi,ama sledva6tiq put kato mu duham i kato mi kaje dai samo s ruka..6te mu kaja NE ISKAM SAMO S RUKA i gotovoooo

перко
    Guest

ре

За мен няма нищо по-ценно от това да видя едно малко сладко момиченце със разплискана сперма по лицето и косата!!! Безценно! Има неща които не се купуват с пари...

Re: ре

Цитирай Първоначално написано от перко
    За мен няма нищо по-ценно от това да видя едно малко сладко момиченце със разплискана сперма по лицето и косата!!! Безценно! Има неща които не се купуват с пари...
    Taka e Перко , със сигурност педофилията не се купува, сподели и други работи с нас , които казваш единствено пред екипа лекари пишещи 100 томна дисертация в/у твоя случай?

i az gultam q voda q bezalkoholno

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DeNiTyY
    ..и унизително
    Гнусно е да лижеш стъпалата на мъж, който е бил доскоро навън в жегата...спермата е екологично чисто нещо, когато мъжът е здрав, и е много полезна. И не е гнусна.
    съгласен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си