- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко живеят сперматозоидите по бельото?
Адски са издържливи...
До 3 години!
+ това, си говорим за 3 години, ако са в разтвор на белина и фосфорен трисулфид.
Абе... Бих ти казала, да хвърляш бельото...
Ама то си е все едно да ти кажа, да хвърлиш бидон с токсични отпадъци в Ниагара... :/
И за горене не става, заради изпарението...
Ох... наистина не знам...![]()
фосфорен трисулфидПървоначално написано от Made_of_Pain
...
ама вие химията за нищо е нямате.
Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
И този извод го извади, като....
знаейки 4е фосфора е от 5-та група и проявява 3,5 Валентност, а сярата е от 6-та и за нея са характени +6, +4, -2 ? PS3 - такова животно няма , стехиометри4но няма как да се полу4и.![]()
Кво се ебавате бе вместо да обесните!
В кислородна среда сперматозоидите живеят не повече от 10 секунди.Много бързо подвижни са-за 1 сек изминават растояние равно на дължината им.И да ако имаш сперматозоди по бельото можеш да забременееш!
Добре, а ми кажете как го измислихте това за 10те секунди на кислородна среда? Ако извадиш един сперматозоид и го провесиш на въздуха може и да умре за 10 секунди, ама той си плува вътре в семенната течност и хич не ебава да умира за 10 секунди, ами си стои жив и си се гмурка нагоре-надолу. Това е все едно да кажеш, че една риба ще умре, ако я извадиш от язовира и я сложиш в аквариум, защото около аквариума било въздух - за сперматозоидите е същата работа - докато има семенна течност, в която да плуват и от която да се хранят си стоят живи и здрави. Когато изсъхне тогава вече умират - ама това става за доста повече от 10 секунди
897486565438stotni ot sekundata
2 години![]()
познавам един дето доживя до 7 години и после умря
п.с. лека му пръст! и на всички негови братя!
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Ако са върху бельото най-вероятно докат не си смени момчето гащите няма да умрат![]()
Пък не дай Боже да попаднат в контакт с плутоний.Ускоряват се малките гадове до 2 пъти спокостта на светлината и стигат за 0.112452 секунди до центъра на яйцеклеткатаПървоначално написано от Deskata_90
![]()
Пък не дай Боже да попаднат в контакт с плутоний.Ускоряват се малките гадове до 2 пъти спокостта на светлината и стигат за 0.112452 секунди до центъра на яйцеклеткатаПървоначално написано от Deskata_90
![]()
айде айде не се прави на голямата професорка!Първоначално написано от Devilka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
=D>Първоначално написано от Болшевик
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А от вода умират ли?Или от сапун с вода?Дали не се измиват само?
лелелеееее колко сперматозоида съм убил...![]()
хахаха неможах да се сдържаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
ше се пукна бе човек
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Нямаше ли вечв такава "смислена" тема?![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Какви са тия глупави теми? Как може така да развращавате младежта!![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Първоначално написано от Neo-Communist Power
Разбирасе всичко мой![]()
OnLy God CaN Judge Me !
не само тебеПървоначално написано от SexyTka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
emi 4ovek az kato sum si bil 4ikii i kat sam svarshval na korem4eto si sum si gledal spermata k1m 3-4 minuti i vse si e stoqla....tai 4e ne umirat tolkoz lesno gadinkite....ina4e ako se izprasnish na gashtite ili nqkva podobna povarhnost hvarlqt topa.....sega razbiram kolko bolka sum prichinil prez poslednite godini...leka im prust na vsichki shte vi pomnim s dobro![]()
am ako e popadnala eqkulacionna te4nost po belioto ima li vyzmojnost da zabremeneesh;d