- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не ми върви в любовта?
abe momi4e...ti si edna na 13 kvo se vaika6 tolkoz..znae6 li kolko vreme 6te mine dokato sre6ne6 nqkoi gotin tip koito da si zaslujava...puk nali nzae6 4e mom4etata sa si de4kovci i do 20 godini ..svestvnite sa malko i sa golqma rqdkost.....nie momi4etata rqdko popadame na gotini tipove tui 4e spoko zabavlqvai se i ne go misli tolkoz i bez tva ti e rano za serizoni ne6tahave fun tva e
![]()
love must be something like .. hmm .. strange feeling .. or maybe condition of your soul ... so make love ... sometimes you must be different .. sometimes you can be crazy .. but always you must be YOURSELF .. !!!!!!!
az sa6to sam taka. Poslednata mi "vraska" (ne konsumirana lubov)Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
be6e predi godina. Posle sre6nah edno momi4e, pomislihsi "tq ste e moqta spatnica". 3 meseca q svalqh i takmo fsi4ko da stane...nqkvi bliznaci preebaha rabotata. sega sam mn ot4aqn, i mn sam. [-o< please daite savet
abe ti si mnogo malka da izpada6 v takova ot4aqnie .q po4akai malko puk vse 6e se poqvi niqkoi koito da ti grabne okoto
така е щото не пиеш ракия![]()
зз имам си нов аватар![]()
ne moga da ti kaja ne se pritesnqvai ili lubovta idva sama,kogato nai ne o4akva6 tq idva.ami ako vinagi o4akva6?ne moga da ti dam savet no pone ti ne haresva6 nikoi(ili taka pone razbrah)ne moga da ti dam savet za6toto az moje bi sam v podobno polojenie,haresvam vse nepodhodq6tiq.neznam no ti pojelavam skoro da otkrie6 mom4eto za teb.
Любовта идва когато най-малко я очакваш ...поне аз сам на то3 принцип 0_o
![]()
![]()
![]()
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
тряя са стегнеш и да спреш да се отчайваш и сичко ше ти се нареди..
Животът е адът описан в Библията!
Защо ти е приятел на 14???
Убивам си времето
spoko i az bqh taka do pradi nqkolko sedmici i to4no predi sedmica si hvanah gadje spoko ...ima vreme za si4ku i na teb 6ti provyrvi az bqh sy6toto
'Ма разбира сеПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
Първоначално написано от Анонимко
abe ti kvo se obajda6 na men mi se kasa sarceto ot maka a ti...Първоначално написано от lizzard_92
Има нещо мноооооого вярно!Първоначално написано от valantain_love
Имаш прекалено големи очаквания...
не, че ако нямаш, пак няма да си разочарована, но тогава малко или много си по-подготвена![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.