- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Цветяяя...
Здравейте!Знам,4е има още време до 15 Септември,но се 4удех вие купувате ли цветя за класните си тогава?Нашата много ни мрази и каза,4е не искала никакви жестове от наша страна,да не говорим за цветя
![]()
![]()
еми аз като отидох в новото даскало взех едно букетче, но от тогава не съм купувала.. няма смисъл![]()
аз не се сещам за друг начин да се подмажеш на даскал освен да му купиш цветя![]()
До 8 клас купувах всеки път, след това съм пропускала. Всъщност съжалявам, защото класната ни е наистина неповторима.. тази година ще взема![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ъъъ....."всеки подарък от ученик към учител се счита за подкуп"![]()
+това класният ми е мъж и то не от нежните видове, затова цветя на 15-ти не подарявам)
Като по-малка купувах, ама в последните години...нещоЕ, ако се сетя
![]()
До преди 2-3 години купувах...Сега много рядко някой да занесе..Пък и ние с класната много много не се имаме тъй че...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
podarete i bomba sus zakasnitelПървоначално написано от SuNsEt
mi az nosih kogato bqh vuv 2ri klas kato se premestih na drugo u4ili6te
i sq sigurno pak 6te nosq 6toto sum 8mi i pak imam novo![]()
Носих..първи клас като започвах, както и пети..ама и сега май ще се наложи, защото има вероятност да сме с нова класна ;/
You are broken, I can fix you...
От 1ви до 5ти включително носех.След тва ни беше гусподин и не носех.А сега ще съм 8ми клас в ново училище и ще занеса![]()
До 5ти носих на всички г/д.Иначе последната година на 1-2ма,които ме кефат.
От края на 8ми клас спрях да купувам цветя![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ако я харесвах аз щях да и взема пък тя да си говори каквото искаама ако не...
![]()
mi mai v 1vi klas bqh podarila 1 buket4eama poneje mama me nakara
sled tva ne sum ama nikoga
nz 6to ma ne si padam po tva
.!.
klasnata e mn qka i,i vzemam kogato ima povod a za 15ti zadyljitelno
Kato po-malka kupuvah...ama ot nqkolko godini-NE...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
На старата класна подарявах,сега на класния само червени рози.