.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Объркана съм.

Здравейте! : ) От около 1 месец имам проблем с приятелят ми. Заедно сме от 6 месеца. От около 1 месец вече се колебая много дали искам да съм с него. Той се промени страшно много откакто сме заедно. Вече го няма онзи човек, в когото се влюбих. Стана страшно лигав. В него има само романтика, нищо друго и мен това ме изнервя. Имам нужда от нещо по-различно, от нещо ново. Обичам го страшно много и само това ме задържа с него. Страшно объркана съм. Приятелите ми не могат да дадат обекивно мнение, тъй като ни познават много добре. Искам мнение от човек, който не ни познава. Е, благодаря ви много[/i]

Guest
    Ела мацо, дай да произведеме новини за "блясък". Мани го неговия тогава, моя е "Нестле".

Град
    Замбия, CeЛу БоЛнА И ХоРциГоНеНа
    Поговори с него и ако след разговора ви той си продължава с лиготийте начи не държи мн на теб на връзката ви зарязан Ама само не схавнах кво му е лошото на тфа да е романтичен
    НаДяВъМ сЪ дЪ сЪм ПуМоГнЪлЪъ

Re: Объркана съм.

Кажи ги тея работи на него, не на нас.
    ~!1912!~

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от tenderness
    Здравейте! : ) От около 1 месец имам проблем с приятелят ми. Заедно сме от 6 месеца. От около 1 месец вече се колебая много дали искам да съм с него. Той се промени страшно много откакто сме заедно. Вече го няма онзи човек, в когото се влюбих. Стана страшно лигав. В него има само романтика, нищо друго и мен това ме изнервя. Имам нужда от нещо по-различно, от нещо ново. Обичам го страшно много и само това ме задържа с него. Страшно объркана съм. Приятелите ми не могат да дадат обекивно мнение, тъй като ни познават много добре. Искам мнение от човек, който не ни познава. Е, благодаря ви много[/i]
    Извърти му някъв номер по женски да му събудиш гнева.
    - Всички авто-части на едно място!

поговори с него и му кажи тфа дет каза на нас
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Поговори с него и му кажи това,което и на нас.Ако разговора не помогне по-добре да сложиш край.Просто не си струва да си с човек,който не цени и уважава, както теб така и това което чувстваш.

Град
    (: Русе :)

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от tenderness
    Извърти му някъв номер по женски да му събудиш гнева.
    според мен тва е начина макар и малко примитивен ....
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си