- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм.
Здравейте! : ) От около 1 месец имам проблем с приятелят ми. Заедно сме от 6 месеца. От около 1 месец вече се колебая много дали искам да съм с него. Той се промени страшно много откакто сме заедно. Вече го няма онзи човек, в когото се влюбих. Стана страшно лигав. В него има само романтика, нищо друго и мен това ме изнервя. Имам нужда от нещо по-различно, от нещо ново. Обичам го страшно много и само това ме задържа с него. Страшно объркана съм. Приятелите ми не могат да дадат обекивно мнение, тъй като ни познават много добре. Искам мнение от човек, който не ни познава. Е, благодаря ви много[/i]
Ела мацо, дай да произведеме новини за "блясък". Мани го неговия тогава, моя е "Нестле".![]()
Поговори с него и ако след разговора ви той си продължава с лиготийте начи не държи мн на теб
на връзката ви
зарязан
Ама само не схавнах кво му е лошото на тфа да е романтичен
![]()
![]()
НаДяВъМ сЪ дЪ сЪм ПуМоГнЪлЪъ![]()
Кажи ги тея работи на него, не на нас.![]()
~!1912!~
поговори с него и му кажи тфа дет каза на нас![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Поговори с него и му кажи това,което и на нас.Ако разговора не помогне по-добре да сложиш край.Просто не си струва да си с човек,който не цени и уважава, както теб така и това което чувстваш.
според мен тва е начина макар и малко примитивен ....Първоначално написано от thefreak
So free