Някой бил ли е в Северозапада...Враца и околностите - онази част от милата Родина ,където страстите ,дивотията и простотията са достойни за роман за Дивия Запад.Там момичетата съм ги виждал на вечер да се целуват с 4-5 момчета за отрицателно време.И при това се пускат на всички възрасти ,както на неопитни момчета така и на женени 35-40 годишни чички.Толкова много съм видял ,че на мен вече не ми прави впечатление ,но някое друго момче ще остане с разбито сърце.
Този край е всеизвестен с това ,че като ти се е.е и си поискаш никога няма да ти откажат!Оттам е и всеизвестния лаф "Най-обичам леба ,боба и да е.а"
Лично аз толкова леки и разкрепостени момичета не съм виждал никъде другаде.
На какво се дължи това нещо?
Значи или хората в този край имат големи сърца и се привързват толкова много ,че целувките момче/момиче са нещо нормално (все пак и Тодор Живков е от тоя край и се целуваше навремето...) или момичетата са чисто и просто курви...или аз вече съм с остарели възгледи.
Има ли някой ,който е от или е бил в този край и какво мислите за всичко това - нормално ли е или извратено.Вярно ,че трябва да живееш без много да му мислиш ама това...момичетата от Северозапада подходящи ли са за гаджета ,могат ли да обичат само един мъж?
И не говоря само за единичен случай - всички момичета които срещнах там до една са такива!