- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- при анален секс
абе случвало ли ви се е при анален секс да си оцапате малко жезъла с ......шоколад![]()
Първоначално написано от петко
чакай...чакай.. сложил си си шоколад на оная работа и си я ебал или ти се е изсрала на хуя![]()
... ама за6то само едни и съ6ти не6та се пи6ат тука?
СТарата песен на нов глас.... Нормално е като не си си правил клизма да оцапа6 пи6ока... Все пак ануса е за отделяне на фекалий не да се му6кат не6та дето не им е там мястото...![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Случва се ............рядко.Момичето трябва да се е подготвилоиначе става мазало
![]()
Ne ama na moi fr im se e slu4valo daje mi razpravqxa 4e i celite sa stavali v laina
Fitness Forever
Ami slu4valo se e da mi se naseere na huq kakto se izrazi edin ot userite.No ima dosta takiva temi tuk.Ako avtora se be6e razrovil 6te6e da nameri 100%.Pak i ot pisanoto v prednite temi vav foruma dosta momi4eta ima deto sa se nasirali sled analensex.
ami normalno e ama e gnusarsko.za tva MOM4ETA KAT VI E GADNO SI I IMA I DR DUPKI ZA TAQ RABOTA![]()
Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
правилно!
qko smeX![]()
![]()
![]()
![]()
ммммм...и тя започна да го смуче налиПървоначално написано от петко
що не си сложи "жезъла" между две филийки и не го изяде?
![]()
За да няма толкова смешни темиПървоначално написано от петко
кажи следващия път на гаджето си да си напъха душа в гъза за де се хигиенизира за теб!
Как може да не се измие преди да се даде да я перкаш...![]()
Аз лично не бих постъпила толкова ГРУБО и ПРОТИВНО,ГНУСНО...ОТВРАТ!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Все едни и същи теми,абе научете се да ползвате търсачката!
e toq pi4 go podkrepqm napulno =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от aragornslove
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
taq pa taq pa ... xaxa to ne zavisi ot tfa dali se e izmila ... izvinqvai moito momi4e ne moga da si napuham du6a v gyza za da se izmiq xaxa za pro4istvane si ima klizma ... tctc awe kato ne znaete ne pi6ete gluposti we hora pfffПървоначално написано от влюбена_
![]()
a kolkoto do temata mi napulno normalno e osobeno ako ne e bilo planirano i momi4eto ne e znaelo ... malko e gnusarko i kofti i na men mi se e slu4valo noo kakvo da se pravi ... pri analniq sex trqaa da si po vnimatelen ne samo zaradi tfa 4e moje da stane nqkuf gaf kato tozi no i za6toto tam dosta pove4e boli![]()
taka 4e spoko i drugiq put vi pojelavam si4ko da e ok
![]()
![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
жезъла![]()
Pri men ne se e sluchvalo no qvno stavat takiva neshta. Ako ti e nepriqtno prosto si nameri druga liubova dupka.
Ayudame olvidarte si te vas!
ХАхахаххааПървоначално написано от morenita
![]()
Една моя приятелка така вика6е,Че е девствена само в Челото ,за6тото само там няма дупка![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
tfa me izkefi xaxaxa =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от aragornslove
Ami slu4va ..kakto kazax v edna druga tema za analniq sex..vse pak tova e zadnik ne e apteka.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
KUM SI4KI MOM4ETA
abe mujagi daite nie da vi navrem po edin jezul v dypeto puk da vidim!sq pi4 ako si deistval leko i nejno mojelo e i da ne se stigne do tam!ma vie se burzate to momi4eto ot bolka i zor moje da se e napunalo i da e stanal gafa!
CeLi Se V LuNaTa!AkO Ne OlU4i6 PoNe 6tE Si SrEd ZvEzDiTe!
оф бактън от тая тема писна ми да чета за насирания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
abe na mene ena putka mi se izsra otgore mi dokato q 4ukah analno naprao 6tqh da umra ....![]()
Първоначално написано от Nani.
hem putka,hem ti se e izsrala!interesno!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Slu4alo mi se e i e naistina kofti trapka.No vse pak ako ne si podgotven si e vreda na ne6tata.
Tebe te znaem Milen4e kvo te pravqt po kuponite i kak se nasira6.