.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    петко
    Guest

при анален секс

абе случвало ли ви се е при анален секс да си оцапате малко жезъла с ......шоколад

Re: при анален секс

Цитирай Първоначално написано от петко
    абе случвало ли ви се е при анален секс да си оцапате малко жезъла с ......шоколад

чакай...чакай.. сложил си си шоколад на оная работа и си я ебал или ти се е изсрала на хуя

... ама за6то само едни и съ6ти не6та се пи6ат тука?
    СТарата песен на нов глас.... Нормално е като не си си правил клизма да оцапа6 пи6ока... Все пак ануса е за отделяне на фекалий не да се му6кат не6та дето не им е там мястото...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Пловдив
    Случва се ............рядко.Момичето трябва да се е подготвило иначе става мазало

Ne ama na moi fr im se e slu4valo daje mi razpravqxa 4e i celite sa stavali v laina
    Fitness Forever

Guest

zdraveite

Ami slu4valo se e da mi se naseere na huq kakto se izrazi edin ot userite.No ima dosta takiva temi tuk.Ako avtora se be6e razrovil 6te6e da nameri 100%.Pak i ot pisanoto v prednite temi vav foruma dosta momi4eta ima deto sa se nasirali sled analensex.

ami normalno e ama e gnusarsko.za tva MOM4ETA KAT VI E GADNO SI I IMA I DR DUPKI ZA TAQ RABOTA

Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    ami normalno e ama e gnusarsko.za tva MOM4ETA KAT VI E GADNO SI I IMA I DR DUPKI ZA TAQ RABOTA
    правилно!

ммммм...и тя започна да го смуче нали що не си сложи "жезъла" между две филийки и не го изяде?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    правилно!
    to4no taka

За да няма толкова смешни теми кажи следващия път на гаджето си да си напъха душа в гъза за де се хигиенизира за теб!
    Как може да не се измие преди да се даде да я перкаш...
    Аз лично не бих постъпила толкова ГРУБО и ПРОТИВНО,ГНУСНО...ОТВРАТ!!!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Голям фен Аватара на Devilka
    Все едни и същи теми,абе научете се да ползвате търсачката!

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от aragornslove
    ... ама за6то само едни и съ6ти не6та се пи6ат тука?
    СТарата песен на нов глас.... Нормално е като не си си правил клизма да оцапа6 пи6ока... Все пак ануса е за отделяне на фекалий не да се му6кат не6та дето не им е там мястото...
    e toq pi4 go podkrepqm napulno =D> =D> =D> =D>
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Град
    mAinA cItY...

Цитирай Първоначално написано от влюбена_
    За да няма толкова смешни теми кажи следващия път на гаджето си да си напъха душа в гъза за де се хигиенизира за теб!
    Как може да не се измие преди да се даде да я перкаш...
    Аз лично не бих постъпила толкова ГРУБО и ПРОТИВНО,ГНУСНО...ОТВРАТ!!!
    taq pa taq pa ... xaxa to ne zavisi ot tfa dali se e izmila ... izvinqvai moito momi4e ne moga da si napuham du6a v gyza za da se izmiq xaxa za pro4istvane si ima klizma ... tctc awe kato ne znaete ne pi6ete gluposti we hora pfff

a kolkoto do temata mi napulno normalno e osobeno ako ne e bilo planirano i momi4eto ne e znaelo ... malko e gnusarko i kofti i na men mi se e slu4valo noo kakvo da se pravi ... pri analniq sex trqaa da si po vnimatelen ne samo zaradi tfa 4e moje da stane nqkuf gaf kato tozi no i za6toto tam dosta pove4e boli taka 4e spoko i drugiq put vi pojelavam si4ko da e ok
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

жезъла

Pri men ne se e sluchvalo no qvno stavat takiva neshta. Ako ti e nepriqtno prosto si nameri druga liubova dupka.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Цитирай Първоначално написано от morenita
    Pri men ne se e sluchvalo no qvno stavat takiva neshta. Ako ti e nepriqtno prosto si nameri druga liubova dupka.
    ХАхахаххаа
    Една моя приятелка така вика6е,Че е девствена само в Челото ,за6тото само там няма дупка
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от aragornslove
    Цитирай Първоначално написано от morenita
    ХАхахаххаа
    Една моя приятелка така вика6е,Че е девствена само в Челото ,за6тото само там няма дупка
    tfa me izkefi xaxaxa =D> =D> =D> =D>

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Ami slu4va ..kakto kazax v edna druga tema za analniq sex..vse pak tova e zadnik ne e apteka.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

KUM SI4KI MOM4ETA
    abe mujagi daite nie da vi navrem po edin jezul v dypeto puk da vidim!sq pi4 ako si deistval leko i nejno mojelo e i da ne se stigne do tam!ma vie se burzate to momi4eto ot bolka i zor moje da se e napunalo i da e stanal gafa!
    CeLi Se V LuNaTa!AkO Ne OlU4i6 PoNe 6tE Si SrEd ZvEzDiTe!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    оф бактън от тая тема писна ми да чета за насирания
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Nani.
    Guest

:)

abe na mene ena putka mi se izsra otgore mi dokato q 4ukah analno naprao 6tqh da umra ....

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Nani.
    abe na mene ena p***a mi se izsra otgore mi dokato q 4ukah analno naprao 6tqh da umra ....

hem putka,hem ti se e izsrala! interesno!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Guest

o

Slu4alo mi se e i e naistina kofti trapka.No vse pak ako ne si podgotven si e vreda na ne6tata.

Tebe te znaem Milen4e kvo te pravqt po kuponite i kak se nasira6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си