ami az iskam da pitam za obicite za nosa
iskam da si sloja a kato malka imah problem pri slaganeto na obici na u6ite -ne mi ponasq6e metala
dali 6te bade taka i s nosa?da ne vzeme da se podue i posle da ne moga da izlqza ot nas?kajete malko pove4e?i dali ima nqkakvi mehlemi za mazane da ne se poduva i takiva ?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
избери по-подходящ метал тогава...например титан...
Иначе така или иначе ще трябва да се грижиш за него с антибиотик и промивки
edna fr si produp4i nosa i traa6e da si pravi promivki s kislorodna voda po 5-6puti na den,ama tva mai e samo za 1 mesec g/d!
ina4e izpolzvai samo sreberni obeci !
ami moji li nqkoi da mi nameri podrobna infornaciq ili n6t pove4e da kaje
nqkoi koito e imal obica?
Еми аз си пробих носа преди 3 седмици.Казаха ми 5 дни да си стоя с медицинската обица(и да си правя промивки със спирт),обаче тя беше тварде голяма и като легнех ми падаше.След това си купих по-малка сребърна.дори и с нея хосът ми се възпалява понякога,но барзо ми минава.Един савет от мен иди и си го пробии,няма да съжаляваш
![]()
За да имаш ангелски характер,трябва да притежаваш дяволско търпение!!!
за да бямаш проблеми с обицата на носа трябва обицата да е от титан или медицинска стомана .За предпочитане титан, защото той е такъв метал от който няма как да получиш алергична реакция. В никакъв случей не се дупчи със сребърна обица, защото среброто се окислява. Надявам се да съм ти била полезна....айде успех
Първоначално написано от N0_feAR
![]()
![]()
точно така!
Който каза да се ползва сребърна обица-шшшш тихо![]()
emi kato hvane6 grip....i ima6 hrema...xaxaxax golem maitap 6e e togaaa![]()
![]()
![]()
po temata...mi zemi si ne6ty srabarno ili zlatno znam li.....
ей изобщо не четеш нагоре налиПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
hahah da e...naistina ne pro4etoh.....sorryПървоначално написано от Jamalska
![]()
Опитаи![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
КАто искаш иди и си го пробий и аз имам обеца на носа и съм си много доволна няма никакви проблеми(поне засега)
Love Ickooo
Аз си дупчих носа преди няколко месеца ..
Седях с медичинската около месец, малко ми се възпаляваше от време на време ...
После си купих златна и нищо ми няма, но е твърде голяма и сега си издирвам нова![]()
Иначе и аз имам алергия към всичко, което не е злато или сребро..
Та титана надали няма да ме дразни.. ще взема да пробвам![]()
Къде продават такива обички от титан?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първо на първо се пише обеци.Ами попитай лекар или този който ти дупчи носа
такива обички можеш да намериш във всяко студио за пиърсинг, не са много скъпи.Първоначално написано от miloto_girl-4e
След като не знаеш какво е, защо изказваш предположения? Не е болка за умиране, обецата не е в цялата ноздра.Първоначално написано от CuRly Doll
А титаниевите обеци не са много евтини...ако е по-малко от 10-15 лева, значи не е титаниева въобще или е с такова покритие. Можеш да познаеш титана по това, че е цветен.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Много сте.......нали като хване хрема ще си махне обецата
мале какви сте.![]()
И мислиш, че дупката ще стои отворена 2 седмици? Особено ако не е зарастнала напълно...Първоначално написано от sladkata_presi
Говоря само за в началото когато вади големите сополи![]()
И един ден да е, има възможност дупката да се затвори. А дори да не се затвори, се запълва със съединителна тъкан и за да сложиш обецата, раздразваш дупката. Нищо трудно няма в това да си издуха носа внимателно и после с клечка за уши да премахне сополите, останали по обецата, ако има такива.
zvu4i ujasno glusno,pak nzПървоначално написано от `Death`Whore``
Какво му е гнусното? Това са твоите сополи, не ги пипаш с ръце...ама че са станали гнусливи децата...