Според мен не е никак гнусно.Това се случва на всеки човек и е напълно нормално.Защо някой като каже думата СОПОЛ се сещаме за големи,зелени и дебели сополи?Аз мисля че е напълно нормално всеки да се гнуси от чуждите и от свойте също
![]()
не може ли например момичето със обецата пна носа да попита човека който и я пробива как да постъпи във такъв случай?
ne sam dete.....i da gnusliva sam....a tva e mn gadno...Първоначално написано от `Death`Whore``
Ти духаш ли си носа?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ох моля ви престанете с тези гупсти!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
И аз мисля скоро да си дупча носа ..
Може ли да ме ориентирате колко струва ?
В Плевен освен в Трансформация, къде другаде дупчат (като изключим На тъмно) ..??
Каква обеца като за начало да си взема?
Има ли значение от коя страна на носа е обецата?![]()
Една приятелка скоро се дупчи под устната и се промиваше с кислородна вода само ??![]()
С носа как стоят нещата?
Може въпросите ми да са тъпи, но просто нямам никаква информация за обеците на носа.
Благодаря !![]()
Ако боли без да го пипаш, значи или не са те пробили като хората, или проблемът е в твоя организъм.
Купи си обеца от медицинска стомана или титан, ако имаш повече пари. Няма значение от коя страна е - няма да се превърнеш в педал, ако се пробиеш отляво. Мда, промива се с кислородна вода или физиологичен разтвор. Първата седмица се слага и някакъв антибитик - ще ти кажат в студиото.
Възможно ли е да бъде по-красиво?