- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лудост. Мисля, че прибързах...
Zdraveite.Iskam da spodelq s vas ne6to,za da mi kagete dali vi se e slu4valo i na vas...i da mi dadete saveti...S edna duma, molq vi za POMO6T.
Takaaa... Az sam dobro dete i maika mi i ba6ta mi sa mn dovolni. Otli4ni4ka sam i t.n. Okolo mene vinagi e imalo mn mom4eta, no te sa na mn zaden plan. Imala sam, samo 4-5 gageta,prosto ne sam imala nugda ot tqh. Oba4etova lqto mi stana ne6to ;-( I ve4e ne moga da se kontrolram...dage ne iskam! I izlizah s edin sased, koito mi be6e gage mn predi i ne mi haresa s nego. POsle se zapoznah s edno mom4e ot neta, ne po skypa, ot dr mqsto, ma tva ne ee vagno. I se sre6tnah s nego... malko me e sram da kaga kakvo se slu4i. Ami za 1 put se celunah na 1 sre6ta i si pratih morala na mainata si ;-( Sega me e sram ot mene si. S toq ve4e ne sme nikvi, dori toi ne se interesuva ot men ve4e i az ot nego. Ne znam kakvo da pravq? Tozi (Marti) sprq da mi se obagda i kakto be6e vluben sa me zabravi... Probema e 4e sega haresvam edno dr mom4e no mi e gadno i ne moga da buda s nego, za6toto se 4uvstvam mn galka i leka ;-((
Модерирано от Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.![]()
Testis unus,testis nullus...